Színes » Érdekességek

Blogon lehet követni az udvarhelyi hegymászót

A kobrazoli.wordpress.com című blogon Szabó Zoltán udvarhelyi hegymászó mindennapjait lehet követni. Szabó március közepén érkezett Nepálba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. április 05., 15:03
0 hozzászólás. 

„Ez az Annapurna Basic Camp jelenti mai célomat. Az éjjel 20 cm hó hullott és 100% napsütés várt rám. Reggel 8-ra már fel is értem az ABC-hez. Aki szereti a hegyeket, annak felejthetetlen látványban van része. A lefele út nagyon hosszúnak tűnt, az olvadó hó, sár, latyak... többet estem, mint sízés közben. Remélem, holnap leérek Pokharába, Nepál második jelentős városa és akkor wifi, net, facebook ruhamosás, pihenés 2 napot" – ilyen és hasonló bejegyzéseket, illetve fényképeket lehet megtekinteni Szabó Zoli (Kobra) blogján.

Szasza

Március 16-án a Székelyek a magasban elnevezésű expedíció előőrseként ment Nepálba, a helyszínen készíti elő az április-májusban lezajló túra lehetőségeit. A másik négy hegymászó, a Cso Oju-expedíció tagjai április 18-án indulnak Nepálba, a Bukarest-Katar-Katmandu útvonalon: az összesen ötfős csapatnak még egy udvarhelyi tagja lesz, Tóásó István. A két udvarhelyi hegymászón kívül Tulit Zsombor (Sepsiszentgyörgy), Sükösd József (Csíkszereda) és Csibi Márti (Gyergyószentmiklós) az expedíció tagjai.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."