Színes » Érdekességek

Mivel közlekedjünk a Félszigeten?

Milyen közlekedésre alkalmas eszközöket találunk a Félsziget területén? Tudod, ha már meguntad, hogy gyalogosan futod a köröket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Felsziget2011_MasodikNap
Felsziget2011_MasodikNap
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2011. augusztus 26., 14:55
6 hozzászólás. 

 

 

Miután a Tuborg Green Fest Félsziget területe átalakult, az eddig megszokotthoz képest jelentősen megnőtt. Így ha be akarjuk járni a fesztivál területét nem kis időnkbe és erőfeszítésünkbe kerül. Keresgéltünk a lehetőségek közt, hogy milyen járgányok állnak a rendelkezésünkre a fesztivál területén.

Felsziget2011_MasodikNap

Ez elsőre megtévesztő, amikor azt hinnénk, hogy a londoni busztársaság helyi járata, közelebb érve látjuk csak, hogy egy szolid kocsmával, kávézóval van dolgunk. Ezzel ugyan messze nem jutunk, de mindenképp érdekes hangulatú környezetben fogyaszthatjuk el kávénkat. Ha esetleg rátaláltunk az új csajunkra/srácunkra, akkor egy kis romantikázásra is jó hely lehet.

Felsziget2011_MasodikNap

Robusztus megjelenés, erőt és tiszteletet sugall minden szögelletéből. Ha ezzel indulnánk meg, nem hiszem, hogy bárki is visszakérdezne, hogy: mit kocsikázol itt, tapló? Igazi cirkálóval indulhatnánk a mestervadászatra, csak még arra nem sikerült rájönni, hogy hány Jagermeisterért ülhetsz bele.

Felsziget2011_MasodikNap

A hétköznapokban locsoló kocsival leginkább a hajnali órákban lehet találkozni. Ezért ha a kocsmázás túlságosan elnyúlik, akkor egy kis kuncsorgással és a „locsolós bácsi" jóindulatával, akár el is mehetünk egy darabon a hazaúton. Itt nem kell várni hajnalig. Napközben rója a köröket és próbálja csillapítani a port. Egy kis szerencsével akár erre is felkérezkedhetünk, de ahogy látszik a képen, már foglalt az anyósülés. Majd a következő körnél.

Felsziget2011_MasodikNap

Kicsi, energikus, két bombázó ül benne. Kell ennél több? Igen, még egy ülés a kocsiba, mert így már sajnos nem jut hely nekünk.

Felsziget2011_MasodikNap

Nagy területet ezzel sem jársz be, de ha fizetsz, akkor függőlegesen meghordoz és nem is akárhogy. Bátor jelentkezők idén is kerültek, de volt akinél csak liftezésre futotta a bátorság.

Felsziget2011_MasodikNap

Az egyetlen mindenki számára elérhető közlekedési eszköz, messze nem olyan látványos mint az eddigiek. Sebessége és férőhelye is eléggé limitált. Mindenképp egy jó ötlet volt a Tuborgosoktól, hogy elhoztak egy rakás bringát, amit ingyen, mindössze a személyik leadásával vehetünk igénybe.

Ha egyet sem sikerül kihasználni a járgányok közül, akkor marad a séta vagy behúzódunk egy árnyékos sörsátorba és várjuk az esti koncertet, mert a programot nézve ma sem kell a szomszédba menni egy jó buliért.



6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pendre
2011-08-26 16:21:37
gratulálok, volt ebben a cikkben is 3 hasznos mondatod, a többit időtöltés volt elolvasni, kösz, hogy elraboltad az életemből...
avatar
nagyokos
2011-08-26 16:39:15
Re:
Endre, neked konyvtarban a helyed nem az uh.ron :woohoo:
avatar
hahaha
2011-08-26 17:34:45
Sztem meg takarodjal ki a strandra kedves pendre. Ott meg ugras a medencebe, de nem nagy baj, ha tobbet nem jossz ki onnan :) :P
avatar
szekelyNS
2011-08-26 20:30:23
Írjad Pendre! Ne add fel... Húzd le Boti magad WC-n, majd elképzelhetetlen lesz itt az olvasottság. Semmi minőség, csak ostoba buta mennyiség...
avatar
pendree
2011-08-27 09:32:30
töröljétek a kommentjeimet, úgysem adom fel...
avatar
barni
2011-08-27 13:52:17
Endre egy dologra szeretnelek kerni, hogy az oldalon a szemelyeskedest fejezd be, irjal Botinak mailt abban azt irsz amit akarsz!!! Az email cimet az impresszumban megtalalod. Udv. Barni

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."