Színes » Érdekességek

Étteremajánló: a Szarvasban nem kell konzervnyitó

  Ez az a hely, ahol minden feszengés vagy sznob allűrök nélkül térhetünk be néhány korsó sörre vagy egy ropogós, frissen sült finomságra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Aranyszarvas
Aranyszarvas
szerkesztoÍRTA: (X)
2011. szeptember 29., 15:28
1 hozzászólás. 

Aranyszarvas

Csíkszereda irányába haladva, a Bethlen lakótelep közelében a főúton találjuk a Szarvas éttermet, ami egy kis menedék lehet a mindennapi teendők elöl. A bejárat szinte észrevétlenül bújik meg az udvaron, patinás réztábla jelzi, hogy jó helyen járunk.

Aranyszarvas

Fotó: Kakasy Botond

A pincehelyiségbe toppanva a kellemes hűvös és az ódon kinézetű boltívek hatására kint marad minden gondunk és érezzük, ide

nem szükséges nyakkendőben érkezni.

 

A Szarvas étterem azt valósítja meg, amit nagyon keveseknek sikerült: egy hagyományos fogadó hangulatát teremti meg, annak minden bájával. Ez az a hely, ahol minden feszengés vagy sznob allűrök nélkül térhetünk be néhány korsó sörre vagy egy ropogós, frissen sült finomságra.

Aranyszarvas

Mint minden fogadóban, a cél itt is az, hogy a vendég jól érezze magát és finomat egyen. Ezt csak segíti a gazda elképzelése, miszerint a Szarvas még hírből sem hallott fagyasztott, mirelit vagy éppen konzerves ételekről. Minden reggel friss zöldség érkezik, semmi sem áll a hűtőben és helyi termékekből készülnek a finomabbnál finomabb étkek.

 

Fogadóhoz mérik az adagokat is:

jöhet bármilyen éhesen a vendég, innen biztosan tele hassal távozik. A bőséges, finom falatoktól roskadozó tálak ugyanakkor a környék legalacsonyabb árain kaphatóak.

Aranyszarvas

Természetesen ital is jár a fenséges ételek mellé: a pultnál lágyan habzó, jéghideg sört mérnek és a borbarátok is megtalálják kedvenceiket az itallapon.

Nem lenne teljes a hangulat zene nélkül. A Szarvas az a hely, ahol bátran lehet akár hajnalig is mulatni, hiszen csütörtöktől vasárnapig a legjobb cigánymuzsikára rophatjuk, így olyan élményben lehet részünk, amiben sehol máshol.

Aranyszarvas

Érkezzünk egyedül, párunkkal, családdal vagy munkatársainkkal, nem fogunk csalódni: hely jut mindenkinek, a tágas pincehelyiség és a város egyik legnagyobb nyárikertje nagyobb csoportok fogadására is alkalmas, az étterem

rendezvények lebonyolítását is vállalja.

 

Ha egy jó hangulatú, élettel teli helyen szeretne falatozni, egy igazit mulatni, vagy csak egyszerűen a gondokat hátrahagyva jól érezni magát, akkor térjen be bátran a Szarvas étterembe.

Aranyszarvas

Itt otthon érezheti magát, bőségesen lakomázhat és egy kicsit könnyedebben telhetnek az itt töltött órák, mint egy étteremben általában.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
fodorkata
2011-11-07 13:37:30
:P

Nagyon tetszik!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."