Színes » Érdekességek

Fölszállott a páva: módosult a jelentkezés

Módosul a Fölszállott a páva jelentkezési határideje, bővülnek a jelentkezési feltételek. A versenyzők április 30-áig nevezhetnek a népzenei és néptánc vetélkedőre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

FolszalottAPava
FolszalottAPava
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. április 19., 16:14
0 hozzászólás. 

Az MTVA, a Duna Televízió és a Hagyományok Háza március 28-án hirdette meg Fölszállott a páva népzenei és néptánc vetélkedőt. A visszajelzések alapján és a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők biztosítják néhány olyan népzenét-néptáncot kedvelő és művelő szólista és együttes számára is a részvételi lehetőséget, akik az eredeti kiírásnak megfelelően nem nevezhettek volna be a versenybe.

A nevezéseket az új kiírásnak megfelelően 2012. április 30-áig lehet beküldeni. Az új feltételek szerint a felső életkor határa megemelkedett és egységesen 35 évre változott. A nevezéseket többek között az egynemű együttesekre (így énekegyüttesekre) kiterjesztett népzenei kategóriákra is be lehet nyújtani. A változásokról az érdeklődők a részletes jelentkezési feltételekben tájékozódhatnak, amely a jelentkezési lappal együtt a ide kattintva, vagy itt érhető el. A felvetődő kérdéseket a versennyel és a kiírás részleteivel kapcsolatban itt várják a szervezők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."