Tech » Mobil

Romániába is megérkezett az új iPad

Az Apple harmadik generációs, nagyfelbontású kijelzővel szerelt táblagépe országunkban is megrendelhető. Ugyanekkor csökken az iPad 2 ára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
smartphones

Kidobnád a régi okostelefont? Ne!

Ha nem a régi már, vagy csak okosabbra váltod, neki is...
PalmHero

Visszatér az Apple egykori vetélytársa

Lehet, hogy nem az iPhone vagy a Samsung Galaxy lesz a...
A fotó illusztráció. De a lekvárt mi is szeretjük.

Appropó: ezek a kedvenc alkalmazásaink

Egyre többen függünk már az okostelefonjainktól. Ha...

ipad apple
Itt a legújabb bolondéria, ha sok pénzt akarunk elkölteni egy kütyüre
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. március 23., 11:35
0 hozzászólás. 

A kaliforniai mamutvállalat alig két hete, március hetedikén jelentette be legújabb tabletjét, ami a bevett szokástól eltérően nem kapott számot, egyszerűen csak új iPad néven érkezik. A romániai vásárlók számára örömteli, hogy kevéssel a bejelentés után már nálunk is elérhető a legújabb deszka.

Szines_tech/ipad0323

Fotók: apple.com

Az Apple harmadik internettáblája kinézetre alig különbözik elődjétől. A legfőbb eltérést a kijelző jelenti: egy 9,7 hüvelykes, 2048x1536 pixel felbontású darabról van szó, amit az almás cég csak retina kijelzőnek nevez. A hátoldali kamerát is jobbra cserélték, most egy 5 megapixeles modullal van dolgunk, ami 1080p felbontású, azaz HD minőségű videó rögzítésére is alkalmas.

Fejlesztettek a processzoron is: az Apple A5X négymagos grafikai gyorsítót is tartalmaz. Adatkommunikáció terén sem lehet okunk panaszra, hiszen az új tablet már a negyedik generációs mobilhálózatokat is támogatja, ám ezt egyelőre országunkban nem tudjuk kihasználni, de szerencsére létezik csak WiFi-s változat is, természetesen olcsóbban.

Szines_tech/ipad0323

A 241.2 x 185.7 x 9.4 mm méretű eszköz 662 grammot nyom, 16, 32, vagy 64 gigabájtos háttértárral és 1 GB RAM-mal érkezik és az Apple legújabb, 5.1-es verziószámú iOS operációs rendszerét futtatja.

Az új Apple iPad március 23-án 10 órától rendelhető meg az eMag online boltjából. A 16 GB-os, WiFi-s verzió 2199,99 lejért, míg a 32 GB-os 2669,99 lejért kapható. Az új iPad megjelenésével egyidejűleg csökkent az iPad 2 ára, így például a 16 GB-os kiadás 1799,99 lejbe kerül.


címkék: ipad apple emag

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."