Tech » Web

Érkezik a fizetős YouTube

Idegesít, hogy rajzfilm helyett sörreklámon cuppog a gyerek, amíg mosogatsz? Fizess vagy tűrd az egyre növekvő mennyiségű reklámot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
transinow1

Üzenjük a világnak, oh yeah!

Ékes angolsággal készült szájtot indítottak,...
képernyőfotó

Van-e nálatok internet?

Mert az inkubátorházban bőven van, nem is rossz....
fotó archív

Már válthat Early Bird jegyet a 6. Digitális Székelyföld Konferenciára

Erdély legnagyobb digitális fóruma innovatív...

youtube red
Indul a YouTube Red
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. október 22., 11:11
1 hozzászólás. 

Szerda este jelentette be új szolgáltatását a YouTube, amit YouTube Red néven ismerhetünk meg. Havi 9,99 dollárért kapunk három értelmes szolgáltatást, ugyanis a YouTube figyelembe véve a felhasználói kéréseket, létrehozta a reklámmentes YouTube-ot.

Tudjuk, hogy a reklámipar tortájából mindenki szeretne egy szeletet a megélhetéshez, de felhasználói szemmel jobb lett volna a reklámokat eleve messze tartani a videómegosztótól. Főleg a videókat megszakító huncutságokat.

Mert rosszul tud esni, amikor valamelyik régi kedvencünk újra mesterezett számát hallgatjuk, miközben a vinyl lemez borítójáról készült fotót bámuljuk teljes átszellemülésben és egyszer csak nagyságrendekkel hangosabban képen vág valamelyik bank legjobb hitelajánlata. Arról nem beszélve, hogy a gyereket ott hagyod Bogyó és Babócával, és két perc múlva már valamelyik sörreklámon cuppog a gyerek.

A másik két újítás telefonra, illetve tabletre vonatkozik. Telefonon megtehetjük, hogy a megnyitott YouToube-os klipet úgy tesszük a háttérben futó alkalmazásnak, hogy közben nem áll le a klip. Így ha nem is látjuk, hallgathatjuk kedvenceinket, miközben egyéb applikációkat böngészünk.

A harmadik fejlesztésnek az előnytelen mobilnettel rendelkező felhasználók fognak a legjobban örülni, ugyanis a telefonos és táblagépes appban letölthetőek lesznek a videók, amiket később visszanézhetünk olyankor is, ha éppen nincs netkapcsolatunk.

YoutTube-ot aktívan használóknak még meg is érheti ezt a havi összeget kifizetni, de egyelőre még nem kell a bankkártya után kapkodni, ugyanis a YouTube Red még csak Amerikában érhető el.


címkék: youtube red fizetős

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Isty
2015-10-23 14:37:16
kuki
Ingyen is meg lehet oldani. Adblock.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."