Színes » Érdekességek

Snoop Doggal fotózkodtak Marosbogáton (videó)

Az amerikai rapperrel együtt néztük a Youtube-videókat, miközben ő Marosbogáton fotózkodott rajongóival.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

snoopdogg
Snoop Dogg Marosbogáton, fotó: a Jazz in the Park facebook oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. április 05., 12:52
0 hozzászólás. 

Marosbogát egy Maros megyei község, amely az egyik leghíresebb amerikai rapelőadónak köszönhetően óriási népszerűségnek örvend az utóbbi időben. Körülbelül másfél hónapja lett szenzáció abból, hogy Snoop Dogg Kolumbia fővárosa, Bogota helyett a romániai települést jelölte be tartózkodási helyének az Instagramon.

Persze a sajtó rögtön felkapta a dolgot, a maszol.ro a történtek után Bartha Lászlót, a helyi RMDSZ-es polgármestert is megkérdezte a dologról, aki elmondta, tárt karokkal, pálinkával és nagy ebéddel várják az előadót.

A Jazz in the Park szervezői kihasználták az alkalmat, és megrendezték a fesztivál bogáti különkiadását, ahol csak egy kartonfigura formájában ugyan, de Snoop Dogg is jelen volt.

Noha az amerikai rapper megígérte, hogy valóban ellátogat a községbe, a fesztivál szervezői ezt nem várták meg. A település polgármestere a nagy alkalomra négy, egyenként 150 kilogrammos disznót vágatott le, amiből szalonna, pörkölt, töpörtyű és a bogáti jellegzetesség, sertésgöngyöleg is készült.

Snoop Dogg nem csak az Instagramon, a Youtube-on is aktív volt a napokban, ugyanis április elsején egy elég kifinomult a poénnal, a Snoopavisionnel lepte meg rajongóit. A videómegosztó az amerikai rapperel való egyeztetés után egy új funkcióval látta el a rövidfilmeket.

A folyamat egyszerű, és persze néhány kisfilmnél továbbra is elérhető. A Snoop Doggal videózni vágyóknak csak rá kellett kattintaniuk az előadó fejét ábrázoló ikonra, és egy 360 fokban forgatható képet kaptak, amelynek egyik felén egy nagyképernyős tévé jelent meg a megtekinteni kívánt videóval, míg a másik felében maga Snoop ült egy kanapén, és kommentálta a látottakat.

Elég bizarr, nem? Ha mást nem is, a fentiekből azt láthatjuk, hogy Snoop Dogg PR-osai ügyesen dolgoznak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."