Így látják a vár sorsát

A városvezetés megkérdezte, milyen lenne, ha költözne az Eötvös. Mi is ezt tettük: legtöbben szívesen látnánk kultúrintézményeket a várban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló videók
Tomifutifelulrol

Azt hitted, már mindent láttál?

Izzadt, lihegő testek lepték el a város utcáit.
TomegfutiDron

Így futtok ti (VIDEÓ)

Nézd meg a magasból, hogyan fut együtt ezerötszáz...
szuretibal kikep

Így ropják a táncot Malomfalván

Tuti, hogy idén nem láttál még egy jó csősztáncot...


szerkesztoVIDEÓZTA: UH VIDEÓ
2013. június 20., 14:39
7 hozzászólás. 



7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
VaLaKIII
2013-06-20 21:56:51
mezos
s a diakoknak kerdezte valaki a velemenyet ?
es ha a suli koltozik micsinalnak a bentlakasokal ??? netan a varosvegirol maszunk fel az bentlakasig ha ot lesz a kovetkezo orank ?
nemcsak ugymukodik h valaki eltervezi s ugyis van . az ucsekumba elfer az egesz suli ? hat nem hiszem
avatar
persze
2013-06-21 11:28:00
baratom, tanulj meg helyesen irni es tartsd meg a hozzaszolasodat magadnak. ha ennel jobb erved nincs, hallgass!
avatar
cikoria
2013-06-21 11:39:57
Nagyszerű ötlet.Csak ha már nekifogtunk csináljuk végig. Fel kellene kérni az osztrák Erste bank helyi fiokját,hogy legyen szives...és... költözzön be az épületbe.És most jönne a nagy dobás : - bécsi utazási irodák segítségével turistacsoportoknak lehetne mutogatni,hogy ime,semmi sem változott. Régen fegyverek segítségével tartottatok sakkban minket,most kifinomultabb módszerekkel, pénzzel történik ugyanez.
Így tudná a Vár megtartani rendeltetését, amiért annak idején epítették.
Auf Wiedersehen.
avatar
xenon
2013-06-24 23:05:56
Ez milyen munka????? az iskolat 123 evvel ezelot epitettek a varos polgarai es iskola kent mukodik azota. Fura modon nincs sem diak sem olyan szemely megkerdezve az ugyrol akinek talan koze lenne az iskolahoz nehogymar egy emberen kivul mas is vedje az iskolat, eddig jo helyt volt ott, most PENZT LATTAK BENNE ES EZERT MAR KOLTOZZON KI AZ ISKOLA AZ OTHONABOL??????????
avatar
kalman
2013-06-25 12:49:28
varos polgarai
A város polgárai épitették? mind az x ezren? Pont ugy épitették a város polgarai mint ahogy most a választott vezetöin keresztül és a város polgárainak nagy részének támogatása mellet most atszervezödésre kerül a dolog. Nehogy már a 21edik században a várfalakon szönyegeket száritsanak mint éppen ma is és szivarozo wcs néni kérdezze ki a turistát hogy mit akar keresni a várban. És a vár kulturális és történelmi rendeltetésü felületei tabnárok parkoloivá válljanak. És agresziv matektanárok sértegeség a városlakokat mert nem ugranak elég gyorsan félre a hátso udvaron gyorsulo szakember elött. Nevetséges helyzet nevetséges öncélu és csak magukra gondolo emberekkel.
avatar
polgar
2013-07-03 14:45:16
...
Nekem úgy tűnik, hogy egyedül csak cikoria ismeri a vár történelmi rendeltetését, Kálmánnak sem ártana a helyesírási szótár, vagy esetleg újra vissza kéne mennie az iskolába tanulni történelmet és magyar nyelvet. Vagy lehet a bécsiek pártján áll...
avatar
Cassiopeia
2013-07-09 20:37:16
Riport
Én arról látnék szívesen egy riportot, hogy a háborgó "mezős" diákok és az udvarhelyen élő emberek közt ki ismeri a vár tényleges történelmét. Szerintem a megkérdezett emberek 80%-éka nem tudná.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."