Itthon » Gazdaság

Megnyílt a Tavaszi Expo

Ma délben városunk polgármestere és az expo szervezője vállalkozók jelenlétében nyitották meg a Tavaszi Expo, kiállítás és vásár kapuit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

_5131093
_5131093
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. május 13., 16:21
0 hozzászólás. 


Molnos Zoltán, a Tavaszi Expo szervezője a megnyitón elmondta örül, hogy a nehéz idők ellenére 11. alkalommal össze tudták hozni a kiállítást és vásárt, továbbá reméli, hogy Székelyudvarhely előnyére és hírnevének öregbítésére is szolgál a rendezvény. Majd átadta a szót Bunta Leventének, Székelyudvarhely polgármesterének. Aztán Antal István, parlamenti képviselő is felszólalt. A beszédeket a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola diákjai tették színesebbé előadásukkal, illetve az utolsó fellépő az Ég és Föld zenekar volt.

_5131093

Az idei expón több mint 60, többségében székelyföldi kiállító vesz részt a Városi Sportcsarnok 1000 négyzetméterén és a sportlétesítmény körüli zöldövezeten kipakolva. Molnos Zoltánt arról faggattuk, hogy miért tartotta fontosnak megszervezni a kiállítást és vásárt. Kérdésünkre a következőket válaszolta: "Szinte össze tudom csatolni az alapszakmámmal, hiszen minden téren művészeté vált minden. Amíg az emberekben a remény él, addig esélyt kell adni minden vállalkozónak, hogy a kiutat megtalálják.”

_5131057
Molnos Zoltán és Bunta Levente

Úttörőnek nevezte a Góbé márkát, amit a Merkúr Áruház és az UKKSZ (Udvarhelyi Kis és Középvállakozók Szövetsége) kreált, és ami itt a kiállításon mutatkozott be először. Mint mondta: „hosszú távon ez a márka ki tudja nőni magát.” Helyi termék, helyi kereskedőkkel, helyi embereknek – olvasható a Góbé termékek standján, ahol pékárut, tejterméket, hentes árut és zöldséget talál a bámészkodó. Gönczi Dezső összefoglalta ennek jelentőségét: a Góbé termék a székelyföldi üzletlánc kereskedelmi márkája, amit takar az pedig egy közösségi összefogás.

_5131114

A kürtős kalácstól az ajtó ablakig szinte minden megtalálható a Tavaszi Expo, kiállítás és vásár standjain, az érdeklődőket pedig vasárnapig várják naponta 10 és 19 óra között.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."