Itthon » Gazdaság

Szerdán nyit a Plus

Az egykori állami szállítási vállalat helyén újabb szupermarket nyitja meg kapuit május 26-án reggel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

plus_udvarhely
plus_udvarhely
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 21., 16:53
10 hozzászólás. 


Szerda reggeltől újabb bevásárlóközponttal gazdagodik Székelyudvarhely, még egy olyan épület kerül átadásra, amit sokan csak a 21. század templomának neveznek. Hogy ez jó-e vagy sem, azt mindenki döntse el ki-ki maga, abban viszont biztosak vagyunk, most már senki sem panaszkodhat arra, hogy nem botlik lépten-nyomon egy helybe ahol elköltheti a pénzét.

plus_udvarhely

Nyitás előtt körbenéztünk a Plus üzletlánc legújabb szupermarketében, ahol ugyan fotózni még nem szabadott, ám azt láttuk, hogy már elvégezték az árufeltöltés nagy részét, a bevásárló szekerek és kosarak is várnak mindenkit, az utolsó simítások pedig biztosan lejárnak a szerdai nyitásig.

A Plus üzletlánc vezetői május 26-án, várhatóan reggel 8 órakor érkeznek az udvarhelyi egységhez, ekkorra van időzítve a nyitás is, így ha valaki az elsők között szeretné megnézni a legújabb udvarhelyi nagyáruház kínálatát, annak ekkorra kell a Bethlen Gábor utcai üzlethez mennie.

címkék: plus szupermarket

10 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jozsika1
2010-05-21 23:50:29
minek nekünk
Miért kell egy újabb multi városunkban, vannak már elegen, hadd ne soroljam. Erre a nagy helyre egy szép játszóteret és parkot kellett volna építeni.
avatar
istvan
2010-05-22 10:42:31
Teny hogy , a varos kicsi es zsufolt; tovabba tobb 'rekreacios' infrastrukturara volna szukseg, de az uzeltlanc mint olyan ugyancsak fontos.
avatar
dolgozó
2010-05-22 07:15:24
gazdagodik a város, fejlődik B)
avatar
compostela
2010-05-22 10:33:08
Nem lesz hosszabb eletu mint volt a Spar. Mert nincsen szukseg ra. Es rossz helyen is van. Ott a kozelben a "nagy teso", ahol nagyobb az arukinalat...Na.
avatar
istvan
2010-05-22 10:37:08
hello,

Az uzletlanc strategiaja es ennelfogva hatekonysaga sokkal tobb tenyezon mulik mint hely es nagysag.
avatar
istvan
2010-05-22 10:33:41
uzletlanc
Ujabb uzletlanc megjelenese a varosban csakis annak jele, hogy kulfoldi befektetok valos remenyeket fuznek a varoslakok vasarloi kepessegeben. Ennek orvendeni kell. Ketsegtelenul az esemeny resze a globalizacios folymatnak es ha reszt kivantok benne venni (marpedig ez biztosit hatekonysagot), akkor pozitivumkent kell kezelni.Mellesleg,nemzetkozi uzletlancok nagyon hatekonyak (economies of scale) arpolitikajukban amit az udvarhelyi ill regionalis arus/elado keptelen elerni.
Holgyeim es Uraim, ideje otthon is bekapcsolodni a globalis kereskedelem veraramaba!
avatar
jozsika1
2010-05-22 15:26:47
tamogassuk a helyieket
Lehetőleg keveset fogok vásárolni ebből az új multiból, én támogatom a helyi termelőket. Tessék menni a piacra, ott kell venni a krumplit, hagymát, murkot, almát és kell keresni a helyi termékeket, nem német, olasz stb. termékeket vásárolni a Plusból.
avatar
robertandras
2010-05-24 10:27:03
Egyetertek Jozsika1-el... az a baj, hogy amultik elvarazsolnak... kell egy kenyer es telekosarral josz ki onnan, utolag meg attekintve a kosarat fele arura igazan nemis volt szukseg... Ezek melett en is azt mondom tamogassuk a helyi termeloket, igaz a legutobbi 2 piacon vasarlasnal rendesen megszivtam - na de nemadjuk fel! :)

Az Plus uzletpolitikajara viszont kivacsi vagyok - mi lesz a strategia, igy, higy a "nagy teso" a kozelben van es hat ezen a szinten a jobbik ar gyoz - nem nagyon szamit a minoseg!
avatar
nagydd
2010-05-25 07:36:27
Üzletlanc
A globalizációt támogatóktól kérdem,mi a jó abban ,hogy az élelmiszerek 90% át importálja ez az ország,miközben a helyi termelőknek egyre nehezebb az élete.Ez jól ki van találva emberek!
avatar
tatisza
2010-05-25 14:30:27
"nagy teso"
A "nagy tesorol" csak annyit, hogy Europa szinten a Plus-hoz kepest az nagyon pici teso. Ha a Plus tartja azt a szinvonalat termekekben es arban mint amit a kolosvariban megszoktunk, akkor veletlenul se tevedek be tobbe a "nagy teso"-ba.
Mindemellett en is piac- es kistermelo parti vagyok...de teny hogy ha a multikhoz kell fordulni inkabb a Plus-t reszesitettem elonyben mar Kolozsvaron is mint a "nagy teso"-t

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."