Itthon » Gazdaság

Új kiadvánnyal jelentkezett az UKKSZ

A vállalkozói szövetség tagjai bemutatását tűzte ki célul a Gazdaság és érték című kis könyvével.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

ukksz
ukksz
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 10., 11:45
0 hozzászólás. 

Kelemen Fehér Dénes, az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozók Szövetségének elnöke ma sajtótájékoztatón mutatta be a szervezet legújabb, sorban a második kiadványát, mely a Gazdaság és érték címet viseli. A könyvet eredetileg a tavaszi vásárra szerették volna kiadni, ám így annak tapasztalatait is belefoglalták a megjelenő cégek bemutatkozó írásaikba.
ukksz

Eredetileg csak az élelmiszeripar lett volna a kiadvány témája, ám nem gyűlt össze elég anyag, ezért a szervezet bármelyik tagja közölhetett egy bemutatkozó cikket. Pécsi Kolumbán Imola, az UKKSZ ügyvezető igazgatója elmondta, mindenféle tevékenységi területről jelentkeztek tagok, a cél pedig az volt, hogy témacsoportokra lebontva több kiadványt jelentessenek meg, egybekötve ezeket konferenciákkal, kerekasztal-beszélgetésekkel.

Az Infoprint nyomtatásában megjelent kiadvány úttörő munka, melyhez sok türelem kellett. Egyébként egy főleg belső használatra készült anyagról van szó, mely az UKKSZ tagjainak bemutatását szolgálja partnereik és a nagyközönség felé. A könyv teljes anyaga egyébként megtekinthető a szövetség honlapján, és itt hamarosan letölthető formában is elérhetővé válik.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."