Itthon » Gazdaság

Éljünk jobban Székelyudvarhelyen!

Más-más témákkal pszichológusok tartanak előadásokat, majd vetélkedőt szerveznek Székelyudvarhely középiskolásainak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 26., 08:03
0 hozzászólás. 


Éljünk jobban Székelyudvarhelyen! - ezzel a címmel indul előadássorozat a város középiskolás diákjai számára, mely különböző témákat ölel fel: szerelem, szexualitás; a drogok világa; harag, agresszió; kommunikáció és konfliktuskezelés; elfogadás, tolerancia, másság; a fiatalkori bűnözés és következményei.Bedohazi

A székelyudvarhelyi Delphi Egyesület szervezésében, a székelyudvarhelyi városi tanács támogatásával zajló projekt célja serdülőkorú fiatalok iskolán kívüli nevelése, olyan alapvető értékek átadása a középiskolás diákoknak, melyek a másság tiszteletét, a toleranciát, a demokratikus alapértékeket tartják szem előtt. A szervezől szeretnék továbbá felhívni a diákok figyelmét az életminőségüket befolyásoló veszélyekre (pl. egymás elleni erőszak, elutasítás, káros szerekkel való visszaélés stb.), és rávezetni őket, hogyan tudnak tenni az egészséges környezetért, illetve hogyan tudják felvértezni magukat a különböző veszélyek ellen.

A több héten keresztül zajló projekt során a résztvevőknek pszichológusok (Kacsó Kati, László Laura, Lőrincz Csilla, Szalay Zsuzsanna, Varga Andrea), illetve a rendőrség munkatársai tartanak előadást a fent említett témákban, majd az előadások lejárta után a különböző középiskolákból származó diákok egy verseny keretében mérhetik össze nemcsak a témák feldolgozása során nyert tudásukat, hanem találékonyságukat, talpraesettségüket is.

A program iránt érdeklődők bővebb információkat kaphatnak a 0724-527.339-es telefonszámon.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."