Itthon » Gazdaság

Szakmai találkozón az AVE Hargita

Székelyudvarhely adott helyet egy többnapos nemzetközi szakmai találkozónak, amelynek témája az EU-konform hulladéklerakás, és régi hulladéklerakók bezárása volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Itthon_Gazdasag
Itthon_Gazdasag
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 03., 14:34
0 hozzászólás. 

A találkozó a Norvég Királyság, a szebeni Regionális Környezetvédelmi Ügynökség, és az AVE Hargita szervezésében valósult meg. A központi régió hulladékgazdálkodási szakemberei mellett előadásokat tartottak norvég hulladékgazdálkodás terén tevékenykedő cégek képviselői, valamint Oddvar Flæte, Sogn og Fjordane régió kormányzója. A találkozó a szakmai előadások és a központi régió hulladékgazdálkodási kérdéseinek megvitatása mellett a Cekend Regionális Hulladéklerakó látogatását is magába foglalta.

Itthon_Gazdasag

Tóth László, az Ave Hargita Kft. ügyvezetője elmondta, Székelyudvarhelyre esett a szervezők választása, mivel itt található Románia egyik mintaértékű hulladéklerakója, amiről ezúton az európai közösséget képviselő norvég partnereink is megbizonyosodtak. Fontos számunkra, hogy partnereink ilyen figyelemmel kísérik a környezetvédelmi problémákat, és még ilyen távoli országokban is foglakoznak a Hargita megyei hulladékgazdálkodás kérdéseivel.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."