Itthon » Gazdaság

Rendkívüli éves közgyűlést tartott az SZMVSZ

Elfogadták az éves tevékenységi tervet és új alelnököt választottak aSzékelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége (SZMVSZ) éves közgyűlésén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. április 18., 09:03
0 hozzászólás. 


Rendes helyett végül rendkívüli éves közgyűlést tartott a Székelyudvarhelyi Mikroválallkozók Szövetsége, mivel mindössze 21 tag  jelent meg. A létszám nem volt elegendő az ülés szabályszerű lebonyolításához, ezért az elnökség egy órás csúszással, 5 órától rendkívüli közgyűlést hívott össze.

A Birtalan József elnök és Sebestyén Kinga alelnök által levezényelt ülés szabályszerűen zajlott és eredményes volt. A résztvevők megszavazták az új tagok felvételét, elfogadták a 2010-es év tevékenységi és költségvetési beszámolót, az alapszabályzatra vonatkozó módosításokat, határozatokat, illetve Varga Zita Anna személyében az Antal Lóránt helyébe új alelnököt választottak. Az üresen maradt alelnöki tisztségre más jelentkező nem volt, Varga, a környezetvédelmi tanácsadással foglalkozó Zizo's Green Globe kft. ügyvezető igazgatója egyedüliként pályázott.

Szakmai előadások, konferenciák, üzletember találkozók, képzések szervezése, új, a vállalkozók számára hasznos kiadványok megjelentetése, kiállításokon, vásárokon való részvétel, partnerkapcsolatok létesítése más, hasonló, határon inneni és túli érdekvédelmi szövetségekkel, illetve a tagok közötti kapcsolattartás megerősítése – nagyvonalakban ezek szerepelnek a SZMVSZ 2011-es évi tevékenységi tervében. A közgyűlésen több, a szövetség tevékenységére, a tagok közötti kommunikáció megerősítésére vonatkozó konkrét javaslat is elhangzott. Így például a SZMVSZ tagsági kártya, amely egyfelől a tagok között egymásnak felajánlott kedvezményekre jogosítaná fel tulajdonosát, másrészt akár a szövetséget népszerűsítő reklámként is beválna.

„Nem akarunk légüres térben élni" - fogalmazott a szövetség elnöke, Birtalan, aki zárszóként kihangsúlyozta, hogy a SZMVSZ ebben az évben a kapcsolatépítésre fókuszál fokozottabban, aktívan részt vesz a város gazdasági életében, és legfontosabb feladatának továbbra is a székelyudvarhelyi mikrovállalkozók érdekvédelmét tekinti.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."