Itthon » Művelődés

Tétje van az előadásnak!

Holnap este a festCO 2010 zsűrije előtt játszva vizsgázik a Tomcsa Sándor Színház társulata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

esacselloval
esacselloval
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. május 10., 19:17
0 hozzászólás. 


Matei Visniec: És a csellóval mi legyen? című abszurd drámájával lép a deszkákra holnap este hét órától a Tomcsa Sándor Színház társulata. A Zakariás Zalán rendezte darab újabb színrevitelének ezúttal nagy tétje is van. A nézőtéren ugyanis nem csak a színházkedvelők, de a festCO 2010 fesztivál háromtagú zsűrije – Sanda Manu - kétszeres Uniter díjas rendező, Marina Constantinescu - színházkritikus, Vladimir Găitan - színész – is górcső alá veszi a produkciót – jelentette be a hírt a ma délutáni sajtótájékoztatón Nagy Pál igazgató és Szarvas Zsuzsa közönségszervező.

A Tomcsa Sándor Színház előadása az egyetlen magyar nyelvű produkció, amit beválogattak a nyolcadik alkalommal megszervezett, május 15-22 között Bukarestben zajló, rangos színházi fesztiválra.

esacselloval

A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a rendhagyó, helyszíni zsűrizésnek a gazdasági válság az oka, a bukaresti szervezők döntése volt, hogy az anyagiak hiánya miatt bizonyos előadásokat, így az udvarhelyi társulatét is, helyben értékelnek.

Az előadásra szabadon lehet jegyeket váltani a színház jegyirodájában. Az igazgató azt reméli, hogy nem csak a társulat színészei, de az udvarhelyi színházba járók is jelesre vizsgáznak, és holnap este megtelnek a padsorok a színészeknek drukkoló nézőkkel.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."