Itthon » Civilek

Fuss neki a civilekért

Október 17-ig lehet felajánlásokat tenni a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány legújabb, Fuss NEKI! című projektére. Fuss és adakozz!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Péter Attila, a Fuss NEKI! projekt felelőse
Péter Attila, a Fuss NEKI! projekt felelőse | Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. október 05., 09:11
0 hozzászólás. 

Más civil szervezetekkel közösen valósítja meg a szeptemberben meghirdetett közösségépítő akcióját a SzKA. „A Fuss NEKI! címmel meghirdetett és a civil szervezetek bevonásával közösen megvalósuló jótékonysági program célja felrázni a civil életet a városban, a begyűlt adományokkal pedig hozzájárulni egy civil szervezet közösségi projektjének megvalósulásához" – fogalmazott Péter Attila programfelelős.

Az alapítvány munkatársa az akcióban részt vevő hét civil szervezet képviselőinek társaságában számolt be a portálunkon már részletesen ismertetett és még folyamatban levő program aktualitásairól.

A Fuss NEKI ! projektre kilenc civil szervezet jelentkezett, ebből kettő visszalépett, így hét, a dr. Verestóy Attila Alapítvány, az Ebremény Állatvédő Egyesület, a Feel Good, a Gyepesért, a Kapuk Iskolája, a Székelygyümölcs Egyesület és a Szent Gellért Alapítvány vesz részt az október 20-án, a Városi Parkban lebonyolított akcióban.

A felsorolt szervezetek már szép számban toboroztak jó ügyért futókat, akiket úgy támogathatunk, hogy fogadunk egy körre, azaz tetszés szerinti pénzösszeget ajánlunk fel. A futó által begyűjtött pénzösszeget a civil szervezetek a saját projektjük megvalósításához használják fel. Egy felajánló több szervezet projektjét és több futót is támogathat, de a jelentkező futók csakis egy jó ügyért róhatják az 1,5 kilométer hosszúságú köröket.

Felajánlásokat október 17-ig lehet tenni egy általunk kiválasztott szervezetre, futóra. Jó hír, hogy ezt nem csak az alapítvány vagy civil szervezetek székhelyén, hanem online, az SzKA honlapján is lebonyolíthatjuk. Ugyanitt részletesen olvashatunk a programról, a benne részt vevő civil szervezetekről, projektjükről és a jótékony célért szaladók nevét, arcát is láthatjuk.

Október 20-a, a nagy futás napja nem csak a szaladásról fog szólni, lesz zene, szórakozás és jó hangulat. No meg persze, jó idő is – ígérték a projekt ötletgazdái és lebonyolítói, akik várják a jótékonysági ügyet támogatni kívánó civilek felajánlásait.

Október 3-án a hét szervezetnek összesen 41 futója van, a felajánlók száma 22 volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."