Itthon » Civilek

Ne bántsd a gyermeket!

Szeptember utolsó hétvégéjén szervezi meg újra a Delphi Egyesület  az Udvarhelyszéki Fiatal Pedagógusok Fórumát - téma a gyermekbántalmazás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Bántalmazott gyerek
A hatodik fórum témája a gyermekbántlmazás lesz.
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. szeptember 23., 12:37
1 hozzászólás. 

Mit tehetünk a bántalmazott gyermekekért? címmel, gyermekbántalmazás valamint az erőszak kezelésének módozatai tematikában rendezi meg szeptember 27-28-án a Delphi Egyesület hatodik alkalommal az Udvarhelyszéki Fiatal Pedagógusok Fórumát.

A kétnapos rendezvényen a pedagógusoknak előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken és műhelyfoglalkozásokon nyílik lehetősége mélyebb betekintést nyerni a témakörébe, de a programból ezúttal sem fognak hiányozni az ismerkedést és ráhangolódást segítő játékos gyakorlatok, a tábortűz melletti beszélgetések, a kihívást jelentő feladatok – olvasható a szervezők közleményében.

A rendezvény meghívott előadói: Elekes Zoltán, a Gyermekvédelem igazgatója, Kádár Lukács Sándor rendőraltiszt, Marosi György ügyvéd és Szőcs Szidónia asszisztensnő. Csoportvezetők: Lőrincz Csilla, Kacsó Kati, László Laura, Szalay Zsuzsanna, Varga Andrea.

A fórum színhelye az ivói Irgó Panzió lesz, jelentkezni szeptember 25-ig lehet. Az érdeklődők a Delphi Egyesülettel és a rendezvénnyel kapcsolatosan részletes információkat az egyesület honlapján találnak.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
S.K.
2013-09-24 11:05:23
Hozzaszolas...
GOD,Lord of ever.Please help&love&save&protect any pure&innocent heart&soul in this Earth worldwide too.Draga Jó Istenünk óvj meg mindannyiunkat,most&mindörökké.Blessess&FREEDOM&PEACE.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."