Itthon » Civilek

Szezonmunkára várnak Németországba

69 munkahelyet hirdetnek meg a szállodaiparban és gasztronómiában jártas személyeknek. A válogató Brassóban lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Szakacs-pincer
Dolgozhatsz Németországban
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 27., 10:21
0 hozzászólás. 

A Bonn-i ZAV Nemzetközi Munkaerő Közvetítési Szolgálat, a Marriott Hotel Frakfurttal közösen a következő szakmákban kínál állásokat: szakács (18 hely), pincér/kisegítő személyzet (15 hely), recepciós (15 hely), McDonald's és Burger King kisegítő személyzet (15 hely) és étteremmenedzser/rendezvényszervező (6 hely).

A báros, pincér és szakács állások betöltésére szakmai képzettséggel, tapasztalattal, jó/kitűnő német nyelvismerettel (A2 – B1/B2 szint) rendelkező személyeket keresnek. A recepciós, étterem menedzser/rendezvényszervező állások betöltésére kitűnő német (C1, C2), jó angol (B2) nyelvismerettel és szakirányú végzettséggel rendelkezőket várnak

A munkaszerződés hat hónapra illetve egy évre szól, hosszabbítási lehetőséggel. A fizetés bruttó 1 400-2 200 euró közötti összeg havonta. A munkaidő heti 40 óra, dolgoznak hétvégén és a hivatalos ünnepnapokon is.

A szállást biztosíthatja a munkaadó ingyen vagy pénzért (270 euró havonta), az ellátás lehet ingyenes, történhet megegyezés alapján vagy saját költségre.

Azok a Hargita megyei lakhellyel rendelkező személyek, akik megfelelnek a fenti feltételeknek, jelentkezzenek az Hargita Megyei Munkaerő-Elhelyező Ügynökségnél (Csíkszereda, Testvériség sugárút 2 szám, telefon 0266 313423), hogy nyilvántartásba vegyék őket, ugyanis csak így vehetnek részt az augusztusi válogatáson.

A külföldi állások adatbázisába történő beiratkozáshoz az alábbi iratokra van szükség: típuskérvény (az ügynökség székhelyén kell kitölteni); másolat a személyi igazolványról vagy útlevélről; Europass CV (önéletrajz) német nyelven fényképpel; eredeti feddhetetlenségi bizonyítvány, amelyből kiderül, hogy a jelentkező büntetlen előéletű (a kibocsátástól számított hat hónapig érvényes); munkaképességet igazoló (apt pentru muncă) orvosi igazolás a háziorvostól.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."