Itthon » Civilek

Színezd ki a várost!

Újra kalákára hív az SzKA: az alapítvány csapata ezúttal egy Rákóczi Ferenc utcai aluljárót fest ki, és téged is várnak egy kis mázolásra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

szka-varosi-kalaka-logo
A Kaláka már ismét hagyományos Udvarhelyen, most te is festegethetsz!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. július 04., 12:10
0 hozzászólás. 

A Közösségi Alapítvány Városi Kaláka programjának idei témája: Színes Város Udvarhely. A projekt célja, hogy ötletes, művészi rajzokkal keltsék életre a szürke falakat, betonfelületeket, így mutatva meg Udvarhely kreatív arcát, és hangulatosabbá téve hétköznapjaink élettereit.

A választás most a II. Rákóczi Ferenc út 11. számú tömbháza alatti aluljáróra esett. Ezt nem csupán egyszínűre festik, hanem kreatív rajzokkal díszítik. A rajzok tervezésében és kivitelezésében az alapítvány partnere, a Varázsecset Művészeti Tanoda és a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola diákjai segédkeznek.

Ha szeretnél csatlakozni egy szórakoztató festegetésre, pingálásra, akkor legyél ott a II. Rákóczi Ferenc út 11 számnál július 5-én, szerdán délelőtt 10 órakor. Művészeti tehetségre, rajztudásra nincs szükség, tenni akarásra annál inkább! Felszerelést sem kell hoznod, az SzKA mindennel ellát, amire csak szükséged lehet – bár azért ne a kedvenc pólódat vedd fel, hiszen festékes lehetsz.

Az időjárás minden jel szerint kiváló lesz, de azért érdemes követni a kapcsolódó Facebook-eseményt, ha valami változás történne, azt ott jelentik be.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."