Itthon » Kék fény

Vonat gázolt, kígyó mart

Megnőtt az agyvérzések és a törések száma, tíz autóbalesetben tizennégyen sérültek meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

kigyos 04
Fotó: Bekő Csaba
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. július 02., 09:33
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (június 25-július 1) statisztikája szerint agyvérzéssel tizennégy, szívinfarktussal öt, más szívproblémával pedig 29 személyt vitt el a mentő. Tizenkilencen csonttörés miatt kerültek mentőbe, magas vérnyomással pedig harmincnégyen.

Tizenhárom testi sértés volt, lázas állapotban 28-an kerültek kórházba. Összesen tíz közlekedési baleset történt, ezekből tizennégy sérültet vitt el a különböző helyszínekről a mentőautó. Kászonban volt egy súlyos szekérbaleset, a három sérült közül egyiket Marosvásárhelyre kellett vinni.

Asztmás krízissel hat, pillanatnyi elmezavarral pedig összesen nyolc személy került a mentősök keze alá. Négyen rángógörccsel kerültek mentőbe, hasmenéssel tizennégy embert vitt el a mentő, huszonkettőt pedig légzéselégtelenség miatt. Öt allergiás reakciót, illetve két égési sérülést is jegyeztek.

Három ételmérgezés volt, szintén hárman akartak véget vetni életüknek (kettő gyógyszerrel, egy érvágással). Volt egy halálos vonatgázolás, Galócáson egy ittas személyt ütött el a szerelvény. Öt kutyaharapás is történt, Oklándon kígyó mart meg egy embert, illetve egy kullancs-csípés is volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."