Itthon » Kék fény

Nagyon sok volt a közlekedési baleset

Nyolc autó-, két motorkerékpár- és egy szekérbaleset történt a héten, ketten meghaltak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Mentőautó
Alsósófalván tragédia történt
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. augusztus 05., 09:28
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (július 29-augusztus 4) statisztikája szerint tizenhét agyvérzés történt a megye területén, illetve egy szívinfarktus, de más szívproblémákkal is huszonkét személyt vitt el a mentő. Huszonöten magas vérnyomás, huszonketten csonttörés miatt kerültek mentőbe, de huszonhét szülő nőt is mentő vitt kórházba.

Négy testi sértés volt, illetve egy öngyilkossági kísérlet - ismeretlen anyagot ivott meg egy illető, de megmentették. Magas volt a közlekedési balesetek száma: nyolc autóbalesetben tizenketten sérültek meg, egy személy Csíkszentdomokos közelében életét veszítette. Volt két motorkerékpár-baleset, ami sérülésekkel járt, Alsósófalván azonban tragédia történt: felborult egy szekér, a rajta ülő személy életét vesztette.

Egy gyógyszermérgezés volt, tíz ittas embert is el kellett, hogy vigyenek a mentősök. Felső tápcsatornai vérzéssel hat embert kellett kórházba vinni.

Pillanatnyi elmezavarral tizennégyen kerültek mentőbe, rángógörccsel három személyt, légzéselégtelenséggel pedig tizenegy embert kellett kórházba vinni. Huszonnyolcan lázas állapotban kerültek mentőautóba, hatan pedig kómás állapotban. Két beteget hasmenéssel, szintén kettőt pedig asztmás rohammal vittek be. Történt egy kígyómarás, illetve tizenhét darázs-, illetve méhcsípés.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."