Itthon » Kék fény

Macska harapott meg egy embert

Közlekedési balesetekkel tele hetet zártak a mentősök, de macska és kutyák is haraptak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

macskaharap1
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. szeptember 09., 09:49
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (szeptember 1-8) statisztikája szerint tizenhárom agyvérzés történt a megye területén, illetve hét szívinfarktus volt, de más szívproblémákkal is tizennyolc személyt vitt el a mentő.

Harmincegyen magas vérnyomás következtében, kilencen pedig csonttörés miatt kerültek mentőbe, tizenhat szülő nőt is mentő vitt kórházba. Kilenc testi sértés történt, két öngyilkossági kísérlet volt: egy személy önakasztással vetett véget életének, egy pedig gyógszerrel akart öngyilkos lenni, de őt sikerült megmenteni. Hét közlekedési baleset volt, ezekben összesen tizenketten sérültek meg.

Egy gyógyszer- és két gombamérgezés volt, de hét részeg embert is el kellett vigyenek a mentősök. Felső tápcsatornai vérzéssel három embert kellett kórházba vinni.

Pillanatnyi elmezavarral tizennyolcan kerültek mentőbe, rángógörccsel kilenc személyt, légzéselégtelenséggel pedig tizenkilenc embert kellett kórházba vinni. Huszonhatan lázas állapotban kerültek mentőautóba, tizenhárom beteget hasmenéssel, négyet pedig asztmás rohammal vittek be. Két embert kutya harapott meg, de egy-egy kígyómarásra és egy macskaharapásra is volt példa.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."