Itthon » Kék fény

Belehalt sérüléseibe a tömbházból kiugró férfi

Tragédia lett a vége a vasárnap esti Malom utcai esetnek - a férfinak nagyon súlyosak voltak a sérülései, nem tudták megmenteni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Mentő
A mentőben hunyt el az 58 éves férfi
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 17., 09:56
0 hozzászólás. 

A mentőszolgálattól kapott információk szerint Marosvásárhelyre indult a mentő a vasárnap este a Malom utcai tömbházból kiugró férfival, de az illető elhunyt a mentőautóban. Az 58 éves férfi vasárnap este 18 óra körül egyelőre ismeretlen okból kiugrott egy tömbház harmadik emeletéről, a járdára esve nagyon súlyos töréseket és más sérüléseket szenvedett, minimális esélye sem volt a túlélésre.

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (február 9-16) statisztikája szerint öt szívinfarktus történt a megyében, tizenhét agyvérzés volt, illetve harminchat személyt különböző szívproblémákkal vitt el a mentő. Negyvenheten magas vérnyomás következtében, tizenketten pedig csonttörés miatt kerültek mentőbe, harminc szülő nőt is mentő vitt kórházba, tizenegy testi sértés történt.

Nyolc részeg embert is el kellett, hogy vigyenek a mentősök, öt embert felső tápcsatornai vérzéssel kellett kórházba vinni, negyvennégy személyt pedig lázas állapotban. Három autóbalesetben négyen sérültek meg.

Pillanatnyi elmezavarral tizenheten kerültek mentőbe, rángógörccsel nyolc, légzéselégtelenséggel pedig harminchárom személyt vittek kórházba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."