Itthon » Kék fény

Vonat elé vetette magát egy fiatal Tusványoson

Öten kerültek alkoholos kómába, négy súlyosabb kimenetelű verekedés volt – Tusványoson mentős statisztika is készült.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

vonatgazolasbaleset
Vasárnap hajnalban tragédia történt Tusnádfürdőn
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 28., 09:32
2 hozzászólás. 

A vasárnap hajnalban befejeződött, ötnapos Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor nemcsak az előadásokról és a koncertekről híresült el idén, hanem a kellemetlen dolgokról, sőt egy tragédiáról is.

A táborban állandó szolgálatot tartó mentősök statisztikája szerint öt táborozót alkoholos kóma miatt kellett mentővel kórházba vinni, négy esetben verekedés után kellett ellátniuk a sérülteket.

Ezeken kívül volt még további hét annyira ittas személy, akiket szintén a mentősök vettek kezelésbe. Két ájulás is történt, egy ismeretlen eredetű mérgezés, egy táborozóról pedig a „zavart állapot" került a statisztikába.

Vasárnap hajnalban egy fiatalember a településen keresztülhaladó Hargita Expressz elé vetette magát és azonnal szörnyethalt – tudtuk meg rendőrségi forrásból. Kérdésünkre a megyei rendőrség megerősítette, hogy egy kiskorúról, a 16 éves sepsiszentgyörgyi V. B.-ről van szó.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Szemuveg
2014-07-29 14:03:11
szép példa
A középiskolás generáció nevében köszönjük a sepsiszentgyörgyi V. B.-nek, hogy nem tudott egy más időpontot és helyszínt választani magának erre a célra, bár inkább egyáltalán ne tette volna, de azzal, hogy így sikerült, csak azt érte el, hogy több száz szülő ezután nem fogja gyerekét Tusványosra engedni, annak ellenére, hogy más fesztiválokhoz képest itt a biztonságiak és mentősök tényleg mindent megtesznek a táborlakók biztonsága érdekében.
avatar
ÁgnesÁgneske
2014-07-29 14:32:46
Szerintem meg a középiskolás generáció találjon magának más elfoglaltságot nyárára, inni, füvezni, cigizni ráér később is (és hátha akkor már meggondolnák, hogy mit tesznek). Mert bele sem gondolok abba, hogy mit érezhet egy szülő, akinek a gyereke elmegy, majd soha többé nem tér haza...borzasztó és szomorú :( Tudom, hogy nem megoldás, ha "bezárjuk" a fiatalokat, de tömegben az ember nem úgy viselkedik, mint egyébként...és ez a baj...Az értékek és normák átadása hiányos. A fiatalok között is teljesen más értékek vannak, mint ezelőtt 10 évvel...
Nem vagyok idős, de a 18 éves lányomat is nagyon félteném ha elmenne, annak ellenére, hogy voltam én is azért már párszor.
Idén a történtek után autóba ültem volna s azonnal haza hoztam volna a gyermekemet...:(

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."