Itthon » Kék fény

Medve támadt a juhászra Székelykeresztúron

Négy autóbalesetben háram sérültek meg, Keresztúron egy juhászra támadt a medve.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

medve
Ismét támadott egy medve
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. október 20., 10:05
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (október 13. – 19.) statisztikája szerint húsz személyt szívproblémákkal, kilencet agyvérzéssel vitt el a mentő, ugyanakkor egy szívinfarktus is volt. Heten csonttörés, negyvenen magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, huszonnégy várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

A lázas emberek száma harmincnégy volt, testi sértés miatt hatan kerültek kórházba. Négy autóbaleset volt, ezekben hárman megsérültek.

Ittas állapotban tizenhat embert kellett, hogy bevigyenek a mentősök, pillanatnyi elmezavarral tizenketten kerültek mentőbe, rángógörccsel hat, nehéz légzéssel tizenkilenc személyt vittek kórházba.

Egy ember asztmás krízissel, hárman allargiás tünetekkel kerültek kórházba. Egy személy felakasztotta magát, de megmentették a kiérkező mentősök, öten gyógyszerrel akartak öngyilkosok lenni, de őket is megmentették.

Székelykeresztúron, a város közelében egy juhászra támadt egy medve, több helyen megsebesítve a férfit, akit az udvarhelyi kórházba vitt a mentő, ahol ellátták, majd hazaengedték, sérülései nem voltak életveszélyesek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."