Itthon » Kék fény

Hárman akartak öngyilkosok lenni

Egyikük az ereit vágta fel, ketten gyógyszer túladagolással akartak meghalni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

ongyilkossagikiserlet1
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. január 19., 10:52
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat január 12 és 18. közötti statisztikája szerint harminckét személyt szívproblémákkal, huszonegyet agyvérzéssel vitt el a mentő, ugyanakkor nyolc szívinfarktus is volt. Negyvenegyen magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, huszonegy várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Kilencen csonttörést szenvedtek, a lázas emberek száma összesen hatvanhét volt. Testi sértés miatt hárman kerültek kórházba, egy hét alaatt három közlekedési baleset volt, ezekben három ember sérült meg. Pillanatnyi elmezavar miatt huszonhét személy került kórházba, tizenhatot pedig ájulás miatt kellett kórházba vigyen a mentő.

Ittas állapotban hat embert, rángógörccsel öt személyt vittek kórházba, nehéz légzéssel pedig negyvenötöt. Gyomorvérzéssel egy ember került kórházba. Egy kutyaharapás volt, illetve egy alkoholmérgezéses eset. Három öngyilkossági kísérlet volt, egy személy az ereit vágta fel, ketten gyógyszerrel akartak véget vetni életüknek, de mindhármat megmentették. Volt egy hipotermiás eset is, Gyergyóditró közelében egy fiatalember eltévedt, de szerencsére időben megtalálták, nem szenvedett fagyási sérüléseket.

Amennyiben öngyilkosságra érez késztetést ön, vagy a környezetében élőn észleli a szándékot, forduljon az Erdélyi Életvédők Egyesületéhez a 0744-214584-es telefonszámon (hétköznapokon 10-17 óra között), vagy írjon az eletvedok@yahoo.comcímre. Az SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat 19-24 óra között hívható a 0754-800-808-as, valamint a 0723-800-808-as telefonszámokon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."