Itthon » Kék fény

Kígyó mart meg egy szentegyházit

Jó lesz vigyázni a napon, a héten ketten kerültek napszúrás miatt kórházba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

kigyos 08
Kígyó, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. június 27., 10:17
0 hozzászólás. 

Infarktus miatt heten, magas vérnyomással 52-en, és különböző szívproblémák miatt 29-en kerültek kórházba a 2016. június 20-26. közötti héten a Hargita Megyei Mentőszolgála statisztikája szerint. Agyvérzést 12-en kaptak, csonttörést 13-an szenvedtek el, traumák miatt pedig 38 személyt vitt kórházba a mentő.

Testi sértés miatt 7-en kerültek kórházba múlt héten, részegség miatt 6-an, ájulással járó rosszullét miatt pedig 25-en. Elmezavar miatt szintén 25-en, epilepszia miatt hétszer, asztmás roham miatt 2-szer szálltak ki a mentősök. 21 vajúdó nőt is mentő vitt kórházba.

A héten három autóbaleset történt a megyében, amelyeknek összesen 3 sérültje volt. Egy személy gyógyszerrel akart véget vetni az életének, egy másik csuklóján vágta fel az ereket. Mindkettőjük életét megmentették. Kómás állapotba kilencen kerültek kórházba, sürgős orvosi kezelést igénylő lázas állapotban pedig 41-en. Heten rángógörcs miatt kértek segítséget, tápcsatornai vérzés miatt pedig 2-en. Egy személynél a gyógyszer, tíz másik embernél pedig különböző csípések váltottak ki allergiás rohamot.

Égéses eset egy volt, nehéz légzéssel 18-an küszködtek. Egy embert gyógyszer-, egy másikat gombamérgezéssel vittek be a mentősök. 13-an hasmenés miatt kerültek kórházba. A héten két kutyaharapás és Szentegyházán egy kígyómarás is történt.

Egy ember áramütés miatt került be, Borszéken és Tusnádon egy-egy napszúrásos eset is történt. Hét ember hunyt el, akiken már nem tudtak segíteni a kiérkező mentősök – mondta el a mentőszolgálat képviselője.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."