Itthon » Kék fény

Sok volt a baleset, de egy lóharapás is történt

Nyolc közlekedési balesetben nyolcan sérültek meg, hárman akartak öngyilkosok lenni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Néha a lovak is harapnak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. június 12., 14:32
0 hozzászólás. 

A június 5. és 11. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhét személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és négy szívinfarktus, illetve tizenöt agyvérzés is volt. Ötvenhárman magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, és tizenkilenc szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma ötvenegy volt, testi sértés miatt pedig hat ember került kórházba. Vasárnap reggelig tíz közúti baleset történt a megyében, ezekben nyolc személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait huszonegy pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve hét ittas emberhez és két allergiás esethez is riasztották.

Nehéz légzés miatt harmincnégyen, rángógörcs miatt heten kerültek kórházba, felső tápcsatornai vérzés miatt négy embert vittek be. Volt három kómás eset, illetve egy lóharapáshoz hívtak mentőt. Három öngyilkossági kísérlet történt, két személy önakasztással, egy pedig gyógyszertúladagolással akarta megölni magát, de mindhármukat megmentették.

Amennyiben súlyos lelki nehézségekkel küzd, az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja, vagy közeli hozzátartozójának, ismerősének öngyilkosságra utaló jeleket fedez fel viselkedésében, forduljon valamely lelkisegély szolgálathoz.

Székelyudvarhelyen a telefonos éjszakai lelkisegély-szolgálattól kérhet segítséget a 0754-800 808 és a 0723-800 808 telefonszámokon, – ingyenes konzultáción vehet részt a családsegítő szolgálatnál, vagy fordulhat az Erdélyi Életvédők Egyesületéhez.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."