Itthon » Kék fény

Két ember halt meg munkabalesetben

Egyelőre ismeretlen okokból két ember életét vesztette Alsóboldogfalván hétfőn munkabalesetben. A mentősök gázmérgezésre gyanaksznak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

alsoboldogfalva
Fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési INFO
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. július 31., 12:03
0 hozzászólás. 

Információink szerint az önkéntes tűzoltók mentettek ki három férfit Alsóboldogfalván egy aknából. Dr. Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat igazgatója szerint a kimentett három férfi közül kettőnél már csak a halál beálltát tudták megállapítani a mentősök. A helyszínen több mentő, illetve mentőhelikopter is tartózkodik.

Az igazgató, valamint a rendőrségi sajtószóvivő is későbbre ígért pontos tájékoztatást. Egyelőre annyit tudnak az esetről, hogy az akna és a kimentett személyek közelében a helyszínre érkező mentősök gázszagot éreztek.

FRISSÍTÉS: 

A mentőszolgálat igazgatója további részletekkel szolgált az esettel kapcsolatosan. A két elhunyt személy 47, illetve ötven év körüli, a második férfi személyazonosságát nem sikerült megállapítani. Mindketten vízszerelők és nem helybeliek voltak, akik egy vízaknához mentek egyelőre ismeretlen dolgot megjavítani.

Az aknába való leereszkedésük után egy helybeli férfi hallotta meg a segítségért kiáltást, odasietett, próbálta megmenteni a két, közben eszméletét vesztett férfit, de ő is rosszul lett. Az akna alján ugyanis iszap volt, a mentősök valamilyen természettes gáztól való rosszullétre gyanakodtak. A mentőigazgató szerint egy negyedik, szintén helybeli férfi már létrával sietett a helyszínre, ő tudta kimenteni a harmadik embert az aknából. Ezután érkeztek a tűzoltók (a keresztúri Villám Önkéntes Tűzoltó Egyesülettől) és a mentők, de a két személy már a helyszínen meghalt.

Az eset körülményeit több hatóság is vizsgálja a helyszínen.

FRISSÍTÉS 2: 

A két életét vesztett személy marosvásárhelyi volt, egyikük egy mérnök (a 47 éves F. E.), másikuk egy munkás (az ő személyazonosságát még mindig nem állapították meg) - mindketten egy kolozsvári cégnek dolgoztak. A mentősök beszámolója szerint az aknában levő ismeretlen gáztól fulladtak meg mindketten.   



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."