Itthon » Közélet

Bonyodalmak az ANL-s lista körül

Tegnap megjelent egy lista az ANL-s lakásokat igénylő személyek nevével, ám ez nem volt teljesen visszhangoktól mentes.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

anl
anl
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2009. december 23., 16:32
3 hozzászólás. 


A tegnapi nap folyamán a Polgármesteri Hivatal kiadványában megjelent az ANL-s program keretén belül lakást igénylők névsora. A nevek mellett a pontszámok is szerepeltek, így azt gondolhatnánk ez a végső névsor. Ennek ellentmondó adatokat közölt Szász Jenő, a Magyar Polgári Párt elnöke mai sajtótájékoztatóján. Elmondása szerint ez a lista közel sem végleges, hiszen ezt egy külön erre felállított bizottságnak kell elkészítenie. Mint megtudtuk, a bizottság csonka volt, hiszen hiányoztak belőle MPP-s és RMDSZ-es tanácsosok is, valamint ezen két párt és a zöldek által kijelölt civil szervezetek képviselői is.
szaszjeno Mint azt a pártelnök elmondta, ma több tucat személlyel találkozott a Polgármesteri Hivatalban, akik panasszal éltek a lista ellen. Egyeseknél kint jártak a hivatal munkatársai környezettanulmányt készíteni, ám nevük nem szerepel a kérdéses listán. Másoknál nem jártak, de mégis ott vannak a névsorban, így felmerül a kérdés, hogyan pontozhatták azt a fejezetet, melyhez környezettanulmány készítése szükséges. Az MPP első embere elmondta, pártja konszenzusra törekszik, ám addig nem tudják megszavazni a listát, amíg nem szerepel mindenki rajta, és nem kap megnyugtató elbírálást – legyen az pozitív, avagy negatív.
jakec Kérdésünkre Jakab Attila, a Zöld Pártot képviselő városi tanácsos elmondta, fontolgatja visszalépését az ANL-s lakások kiosztását elbíráló bizottságból. Véleménye szerint nem szabadott volna közzétenni egy félkész listát, hiszen az utólagos változtatások következtében lakástól eleső emberek a bizottságot tehetik felelőssé az új eredményért, és ez a testület egyelőre még nem vett részt az elbírálási folyamatban. Továbbá Bunta Levente polgármester is azt nyilatkozta, hogy nincs megelégedve a listával, hiszen az országosan egységes pontozási rendszer rengeteg hibát rejt magában.

Egyelőre nincs ok az ünneplésre, az ANL-lakások bérlését megnyerők névsora kikerült, de a lista még sokat változhat.


címkék: anl anl-s lista

3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
istvanmbrs
2009-12-25 02:51:13
ANL
Azt üzenem Szász Úrnak és a többi társaink,hogy nézzék vissza az utolsó elosztást.Amikor még(valaki)egyedül osztogatott.Valami nem korekt.
Köszönöm,de hűlye nem vagyok=
avatar
istvanmbrs
2009-12-25 02:55:27
ANL
Köszönjük a zöldeknek !

Nem tudom mit akartok !

Szerintem jobb,ha elmentek füvet legelni!
avatar
lordking
2009-12-27 14:15:23
István! ha valamit nem ért, nem az az első jó dolog, hogy belerúgjon valakibe, valakikbe... gondolok itt a zöldekre....nem tudom mit ártottak Önnek, amúgy meg hull a hó, nincs fű...viszont azt látom, hogy nekik lett igazuk, mert még a Polgármesternek sem tetszik a kialakult lista, nemhogy a zöldeknek... a zöld csak nem akar egy olyan dologban részt venni, ami eleve nem korrekt és nem tiszta...ennyi....

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."