Itthon » Közélet

MPP-vélemény tanácsülés után

A városi tanács mai ülése után rögtönzött sajtótájékoztatón fejtették ki álláspontjukat a polgáriak a vitatott témák kapcsán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

IMG_6045
IMG_6045
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. január 28., 18:31
2 hozzászólás. 


Elsőként Balázs Árpád tanácsos szólalt fel, rögtön egy kéréssel kezdve. Az udvarhelyi polgárokhoz szólt, megkért minden olyan személyt, aki kérést akar leadni a Polgármesteri Hivatalhoz, vigyenek egy fénymásolatot ebből a Magyar Polgári Párt Kossuth utca 20. szám alatti székhelyére. Azért tartja ezt fontosnak, mert elmondása szerint pártjuk képviselni szeretné a lakosok ügyeit a tanácsüléseken, és ha így, közvetlen módon értesülnek a problémákról, könnyebben tudnak kiállni azok megoldása mellett.

IMG_6045

Szász Jenő pártelnök szerint „vannak egyesek és vannak kettesek” a kérvényt leadók között, véleménye szerint diszkrimináció folyik a hivatalban, ami a kérések elbírálását illeti. A polgári vezér úgy gondolja, a polgármester nem tiszteli az ANL-s lakásosztó bizottságot és annak munkáját, ugyanis előzetes megbeszélésük ellenére nyilvánosságra hozták a listát. Itt szót ejtett arról, hogy az MPP javasolt több változtatást az elbírálásoknál (így például figyelembe vették a külföldön szerzett diplomát, középfokú végzettségnek számították a szakiskolát, stb.), ám mindezek ellenére a listán szereplő személyeket háromszor pontozták újra. Ők úgy látják ez azért történt, hogy egyesek pontszámait felfújják.

Szóba került Farkas György feleségének, Farkas Máriának a dossziéja is. Ennek kapcsán elmondták, a polgármesteri hivatalban azon problémáznak az illetékesek, hogy hogyan kerültek ki a kérdéses adatok, nem pedig azon, hogy miként készített elő valaki egy ilyen helyzetet. Molnár Miklós tanácsos elmondta, számára ez pusztán erkölcsi kérdés. Molnár hozzátette, azért került terítékre pont Farkas Mária aktacsomója, mert összesen két olyan eset volt, ahol nem sikerült elvégezni a környezettanulmányt, így ezeknél a személyeknél újra próbálkoztak. Mint arról már olvashattak, Farkaséknál az ismételt látogatásokkor sem sikerült elvégezni ezt, így a fölöttük lévő lakásban végzett mérések alapján a polgáriak szerint nem jár Farkas Máriának az a plusz tíz pont, amit a lakás területére kapott.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
olvaso
2010-01-29 08:48:31
Egy dologra nagyon jol ravilagotott az ANL-s lakasok.
Bunta, es holdudvara ugyanolyan aljas, anyagias, mint elodje.
avatar
ipopescu
2010-01-29 09:21:58
*
A polgarmesteri hivatalnak meg kell szabadulnia Farkas Gyorgytol, aki mar reg egy nagy kolonc. Ellenkezo esteben egyre tobb problema fog adodni.
A szaszjenok,egyre inkabb kihasznaljak ezt a gyenge lancszemet.Mindenestre minel elobb tisztazni kel ezt az ANL ugyet, mig kronikossa nem vallik.A varosnak pedig semmi szuksege a szasz klikk "reload"-alására

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."