Itthon » Közélet

Osztják az ANL-s lakásokat

Jelenleg is zajlik az ifjúsági lakások kiosztása, a gyűlésen meglepő fordulatok is történtek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

anl-osztas-08
anl-osztas-08
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 19., 11:10
0 hozzászólás. 


Ma reggel 9 órakor kezdődött az ANL programban épült ifjúsági lakások kiosztása. A Polgármesteri Hivatal Szent István dísztermébe várták mind a 110 jogosult személyt, vagy azok felhatalmazott képviselőit, akik meg is jelentek a kiírt időpontban. Az ülés első pontjaként Tikosi László, a hivatal technikai igazgatója olvasott névsort, majd ezután a csereháti ANL-s garzonokban lakók képviselője kért szót, közölve, hogy mihamarabbi megoldást kérnek az ügyükben, ugyanis családjaik „kinőtték” a lakásokat, ezért szeretnének kétszobásokba átköltözni. Tikosi elmondta, ennek az ülésnek nem ez a célja, ő és kollégái nincsenek felhatalmazva ebben az ügyben, a Polgármesteri Hivataltól 30 napon belül kapnak választ kérdéseikre.

anl-osztas-09

Ezt követően a lakások kiosztásának programját és módozatát ismertették. A hivatal alkalmazottai felkértek mindenkit, gondolják át, hogy minden rendben van-e dossziéjukkal, ugyanis most van utoljára lehetőség peres következmények nélkül tisztázni ezeket. Rövid szünet után a prioritási lista szerinti sorrendben a jogosultak elkezdték kiválasztani a számukra megfelelő lakást. A listavezető meglepetésére az általa választott egyetlen háromszobás lakrészt felajánlották egy hattagú családnak, akik el is fogadták azt. Ezzel a legtöbb ponttal rendelkező csak másodikként került sorra, eredeti opciója híján pedig másikat kellett válasszon.

anl-osztas-12

Ezektől a helyzetektől eltekintve gördülékenyen zajlik az ülés, a jövendőbeli lakók pedig kedden írhatják alá szerződéseiket és vehetik át a lakáskulcsokat.


címkék: anl lakasosztas

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."