Itthon » Közélet

Gördülékenyen halad az ANL-s szerződések átvétele

Habár mára volt kiírva a szerződések kiosztása, volt aki már pénteken átvette a Polgármesteri Hivatalban a mindkét fél által aláírt dokumentumokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

ANL_szerzodes
ANL_szerzodes
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 01., 14:51
1 hozzászólás. 


Ottjártunkkor már volt olyan lépcsőház is, amelynek lakói nagyon gyorsan éltek a lehetőséggel és mindannyian elvitték a szerződést. Három példányból egy marad a hivatalban, egyet a lakást bérlő vihet magával, egy pedig az adóosztályra kerül. „A következő lépésben ők kell szerződést kössenek az elektromos szolgáltatóval, a gázvállalattal, illetve a személyi igazolványaikat is ki kell cseréltetniük” - mondta Farkas Ibolya, a Polgármesteri Hivatal munkatársa.

ANL_szerzodes2

110 bérlőből mára csak 109 maradt, ugyanis ahogy erről már korábban beszámoltunk, Bálint Katalin, a polgármesteri hivatal egyik munkatársa jogtalannak találta, hogy ő egyedülállóként több ponttal csak egyszobás lakást válaszhatott, így visszamondta azt. Az üresen álló garzonlakást a listán 111.-ként szereplő igénylő vagy az azt követő személyek közül veheti át valaki, azonban erre tanácsi határozat kell, tudtuk meg Farkas Ibolyától.

Azok a bérlők, akik valamilyen probléma miatt nem tudtak ma jelen lenni a Polgármesteri Hivatal 10-es termében, azokkal telefonon konzultálnak a hivatal munkatársai és megpróbálják átadni nekik a szerződéseket.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Baly77
2010-03-01 15:23:17
Szomoru, hogy csak az elektromos szolgaltoval a szerzodes 700 ron korul van- ezt mondtak legalabbis az Electrica-nal...az Eon-nak pedig meg at sincs adva a vezetek( a szerelo ceg kellett volna atadja, az elmondottak szerint). Nagyon szeretnem, ha rosszak lennenek az informacioim...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."