Itthon » Közélet

Gáborék letöltendő börtönbüntetést kaptak

A pénteki tanácsülésen ezt Gálfi Árpád jelentette be, akit – állítása aszerint – az ülés előtt az utcán ismét megfenyegetett Gábor Róbert.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Az ítélet megfellebbezhető
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. október 09., 14:18
0 hozzászólás. 

Gábor Róbert három hónap, míg testvére, Szabolcs egy hónap leöltendő szabadságvesztést kapott a Duna tévének készült riportban történt fenyegetés ügyében. A két elkövető halállal fenyegette meg az önkormányzati képviselőt, aki pénteken délben a testületet is informálta az ítéletről. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a Bethlen Gábor utcában autóban ült, a központ felé autózott, amikor Gábor Róbert az útra szaladva leköpte az autót, hangoskodott és ismét fenyegetett.

Mint Gálfi Árpád a pénteki tanácsülésen elmondta, a bíróság ítélete azt is tartalmazza, hogy az elkövetők egy évig nem közelíthetik meg őt és családjának tagjait. A képviselő ismét kifogásolta az önkormányzat hozzáállását az ügyhöz, hozzátéve, hogy a Gábor-családdal kapcsolatosan most is 18 per van folyamatban.

Ramona Mălăieșiu, a székelyudvarhelyi bíróság elnöke portálunk megkeresésére megerősítette az ítélethirdetést, mint elmondta, pénteken reggel fél kilenckor hirdette ki az ítéletet, ami nem jogerős. A felek a kiközléstől számított tíz napon belül megfellebbezhetik ezt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."