Itthon » Közélet

Itthon akarnak maradni

Pénzpazarlás volt a plakátolás – többek között ilyen válaszokat kaptunk a megkérdezett szavazóktól.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

szavazni-erkezo-emberek
Jöttek, szavaztak, beszéltek
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 11., 16:12
0 hozzászólás. 

A szavazókörzetek előtt néhány szavazópolgárt arról kérdeztünk, hogy miért tartották fontosnak a mai szavazást, illetve ki vagy mi győzte meg arról őket, hogy voksolni menjenek.

AlbertLevente

Azért tartottam fontosnak eljönni ma, hogy legyen a magyarságnak képviselete kerüljön bele a szenátusba és a képviselőházba, hogy ne legyünk elnyomva. Hogy legyenek magyarok is. Mi is érezzük, hogy magyarok vagyunk és bent is érezzék, hogy mi is itt vagyunk. (Albert Levente, 27)

SzocsBoglarka

Elsősorban azért, hogy a magyarság képviselve legyen. Így is a széthúzás megy egyfolytában, s ha el se jövünk szavazni, akkor mire számítsunk? (Szőcs Boglárka, 31)

BeniZsolt

Szerintem fontos, nemcsak magunkért, hanem a gyerekekért. A jobb létért. Nem kellett meggyőzzön senki, mert mindig is részt vettem a szavazáson, éltem az állampolgári kötelezettségemmel. Úgy érzem, hogy ezzel adósok vagyunk. (Béni Zsolt, 40)

ThokolySzabolcs

Egy jobb jövőben reménykedünk. Ez elsősorban jobb fizetést jelentene, illetve azt, hogy próbálják itthon tartani a fiatalokat. Akikre szavaztam, azoknak az ígéretei győztek meg, nem a média. Hogy mi lesz belőle, nem tudom. Hosszú évek során rájöttem, hogy a jelenlegiből elég, jöjjön valami új. (Tököly Szabolcs, 20)

LaszloEditTimea

Engem a kampányok győztek meg és az, hogy valami jobb jön. Az ígéretek fogtak meg, az, hogy talán jobb lesz – jobbat ígértek, mint a mostani. A jobb fizetés és az itthonmaradás. (László Edit Tímea, 20)

PasztorTibor

El kellett jönni a magyarságért, azért, hogy jussanak be a parlamentbe. Ez győzött meg, muszáj volt jönni. A szavazataink befolyásolják ezt, ahányan eljönnek ma, annyian vagyunk. Most egyben indultunk, nem oszlott meg a magyarság, hogy több párt indult. Ez szerintem jobb lesz így – én nem értek a politikához, de szerintem csak jobb lesz. (Pásztor Tibor, 47)

CsatoBernadett

Szükség van a magyar képviseletre a parlamentben, azért jöttem szavazni. Beszélgettem valakivel és ő segített abban, hogy ez kikristályosodjon bennem. A kampány, a plakátok nem szoktak hatni rám, igazából pénzkidobásnak látom. (Csató Bernadett, 26)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."