Itthon » Közélet

Nem költöztek még el a taxisok

Ma már a Móra Ferenc Általános Iskola előtti parkolóban kellett volna állomásozniuk a taxiknak, az autók továbbra is a Kisköved és a Győzelem utca találkozásánál várakoznak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

HopehelyTaxi
HopehelyTaxi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. július 13., 18:07
18 hozzászólás. 

Telefonon értük el a Non Stop taxitársaság vezetőjét Chelbezan Károlyt, aki kérdéseinkre mély felháborodását fejezte ki: „Tegnap az volt a kérésünk, hogy ne tegyenek a kuka mellé. (A Móra Ferenc Általános Iskola parkolójában ugyanis szemetesek vannak – szerk. megj.). Elsőször, azaz tegnap arról volt szó, hogy a Bethlen-negyedi park melletti buszmegállóban leszünk, innen felszámolják a megállót és parkolót alakítanak ki. Ma viszont erről szó sem lehetett."

Morakuka

A taxis elmondta, hogy városunkban 75 adót és parkolót fizető taxis van és ők egy emberként tiltakoznak a tanácshatározat ellen, így tesz tehát mindhárom taxitársaság. Chelbezan elmondta, ügyvédhez fordultak és megtámadják a határozatot, ebben kérik a média támogatását is.

Morataxik1

A Hivatal szerint hétfőtől illegálisan állomásoznak a Kisköved és a Győzelem utca találkozásánál a taxisok, ugyanis tanácshatározat jelölte ki az új parkoló helyét, egyeztettek is a taxi társaságokkal ez ügyben, ki is tették az új táblát. A Polgármesteri Hivatalnál elmondták: ismételten felszólítják a taxitársaságokat, hogy költözzenek át a kijelölt helyre, amennyiben ezt nem teszik meg, a hivatal a rendőrség közreműködését kéri annak érdekében, hogy érvényt szerezzen a tanácshatározatnak.

Ülkei Zoltán kérdésünkre elmondta, hogy ha ez mégsem felel meg a taxisoknak, akkor nyújtsanak be módosító javaslatot. Ahogy ő fogalmazott: „mi csak egy végrehajtó szerv vagyunk."

HopehelyTaxi

A Móra Ferenc Általános Iskola előtt 10 hely áll a bérautók rendelkezésére, viszont a taxisok szerint a hivatal által kijelölt felület nem megfelelő és közel van a szeméttározó is (amit több taxisofőr meg is erősített előző cikkünkhöz írt kommentjében), de ami a legfontosabb: hétfőre nem volt előkészítve a terep úgy, hogy abból az ott parkolók is tudják, ezentúl taxiállomás van a helyszínen.


18 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
levi_best
2010-07-13 19:57:55
Igazat adok a taxisoknak, nem ullhetnek egesz nap a budos kukak mellett, hajra taxisok :!:
avatar
denko88
2010-07-13 20:25:47
inkab ot rohogjon az a nagypofaju mint it.
avatar
Judgement
2010-07-13 21:51:31
A taxisok fogjak meg a szajukat eloszor fel volt ajanlva, hogy ket csoportba a parknal es a parkal szemben a Korona sutode elott alljanak nem tetszett az nekik igy kerultek ide mostmar ez sem tetszik! Kulonben is minek kell nekik olyan szuper kozponti meg akarmilyen reszen megallo ugyis mindenki telefonon rendeli oket. Na meg a tabornegyedbe ki se mennek pedig ott se laknak kevesen. Az ugyvedjuket meg nezhetik csak a penzt fogja lehuzni roluk semmilyen jogi alapja nincs a kifogasuknak egyszeruen csak kenyelmesek s megszoktak a regi helyen s ennyi!!!
avatar
Barbar
2010-07-13 22:43:30
etikett
a taxisoknak elobb alapveto viselkedesi vizsgan kene atesniuk es miutan azt sikerrel tettek le mehetnenek KRESZ-et tanulni, majd utolag be is tartani azt. Sajnos ebben a varosban ugy nez ki mintha a taxisoknak kulon torvenyeket irnanak azt tesznek amit akarnak...buntetlenul. Nekik nem szamit sem autos sem gyalogos sem biciklis, mar a tanacs dontese sem, a lenyeg a penz, legtobbszor meg a klienst sem tisztelik aki fizet nekik... Tisztelet persze a szabalyt erosito kivetelnek.
avatar
jozsika1
2010-07-13 23:31:46
menjenek az új helyre
Minek kell 75 taxis ebben a koszos városban, egész nap csak pletykálnak, tolatnak, zavarják a forgalmat. Ha van új helyük, menjenek oda, nekik a törvény nem kötelező? :angry:
avatar
szoszi_kinga
2010-07-14 00:39:33
sok buta ember minek kell nekik ?.ok ebbol elnek!.ezel keresik a kenyeruk! na de ez magas neked :D
avatar
Pinty`o`ke
2010-07-14 06:36:50
re:
Judgement ha nem értessz hozza, minek irod a hülyeségeket? :P
avatar
Pinty`o`ke
2010-07-14 06:46:23
jozsika1 téged meg miért idegesit, hogy egész nap pletykálnak?Mintha mások is nem azt csinálnák :P
avatar
Szkíta
2010-07-14 07:34:22
re: menjenek az új helyre
avatar
jozsika1
Minek kell 75 taxis ebben a koszos városban, egész nap csak pletykálnak, tolatnak, zavarják a forgalmat. Ha van új helyük, menjenek oda, nekik a törvény nem kötelező? :angry:


jozsika1 drága ha neked nem tetszik ez a "koszos város" akkor menj vissza abba a koszos likba ahonnan előbújtál.
Továbbá ha elered az eső vagy mattrészegen nem tudsz hazamászni a diszkóból kit hívsz apucit vagy taxit hogy vigyen haza ?
Igen vannak köztök sült parasztok is (viselkedésileg) de én nem általánosítanék.
avatar
Laces
2010-07-14 09:59:08
Egyaltalan miert kell koltozniuk? Miert nem voltak jol ott ahol voltak? En is a taxisokkal vagyok mert igy nem lesz parkolohelyunk :)
avatar
miss music
2010-07-14 11:59:22
szerintem nem kene oket elkoltoztetni,foleg olyan helyre. napos idoben ott gyulnanak meg, esoben meg mindenki gubbaszthatna az autojaban. en biztosan nem cserelnek veluk.
a valsag elott igenis szukseg volt a 75 taxira,most meg sokan azert nem utaznak mert inkabb megteszik gyalog az utat,mint elkoltsek a napi kenyer,meg viz arat. egyebkent most is kell ez a 'sok' auto,mert a legtobben el vannak ajulva ha 5-6 percet kell varniuk egy autora...ha kevesebben lennenek meg tobbet kene varni...
lehet szapulni,ocskazni a taxisokat,de elobb-utobb mindenki szorul rajuk...es szembe kell nezni veluk...
avatar
Judgement
2010-07-14 12:53:19
re: re:
avatar
Pinty`o`ke
Judgement ha nem értessz hozza, minek irod a hülyeségeket? :P


Hidd el lehet, hogy jobban ertek hozza mint azt gondolnad!!!
avatar
pepe
2010-07-14 13:07:04
A taxisokról sok jó amúgy sem mondható el,tudjuk hogy viselkednek a forgalomba is,ott állnak meg és parkolnak ahol épp akarnak hogy mást zavarnak vagy sem ez őket nem érdekli! Nem lep meg hogy nem akarnak költözni nekik mindent szabad !
avatar
feher-fekete
2010-07-14 17:27:34
re: etikett
[quote=Barbar]a taxisoknak elobb alapveto viselkedesi vizsgan kene atesniuk es miutan azt sikerrel tettek le mehetnenek KRESZ-et tanulni, majd utolag be is tartani azt. szivesen betartanam a kreszt de mivel te annyira buta vagy hogy igy KRESZE-LSZ gondolom tapiaba kreszeltel DE VANNAK BIZONYOS SZITUACIOK MIKOR OLYAN BUNDASAPKAS PARASZTOKAT LATOK ELOTTEM MINT TE AMI IDEGESIT MAR AZERT IS MERT TE AZ 50 ES TABLANAL KRESSYELSZ VAGY 30 AL ES HA EN EPPEN A SURGOSSEGIRE VISZEK VALAKIT ES SURGOS AKKOR EZER BOCS SZOLJ MAJD HA LESZEL OLYAN HEJZETBE MEGADOM A SZAMOM ES ESKUSZOM ANYADOT A SURGOSSEGIRE UGY VISZEM FOL LUKVERCEL ES AKKOR LEADOM A JOGSIMAT AKARMELYIK SZEKTORISTANAK IS HOGY OTT IRJA MEG A PROCES VERBAL
avatar
feher-fekete
2010-07-14 17:38:31
TUTI TIPP
KOLEGAK AKINEK 2 VAGY 3 AUTOJA VAN AKKOR DELELOTTONKETT FEL KELL VINNI 1 ET ES BE KELL PARKOLNI AZ OTT LAKOK HELYIRE ES AHOGY SZABADUL TOMNI KELL A LIKAT HALLAM MIT LEPNEK AZOK A BUZERATOROK MIND JAKAB KINEK MIG A S ZAJABA NEM KO PTEK NYALA SEM VOLT ES HA FELVISZUNK ODA 35 AUTOT AKKOR SEM LESSZ TOBB PARKOLOHELYUK AZ OTT LAKOKNAK ES 35 TAXI NEM SZOKOTT OTT ALNI NA MINDET BELE!!!!!!!!!!!!
avatar
petraslajos
2010-07-14 17:40:43
re: re: etikett
Fekete Fehér : Te jó lenne ha megtanulnál helyesen irni.Hány osztályt végeztél? 4-et? Szerintem még az is sok.Utána lehet véleményezni. Az ilyen arcoktól ilyen beteg ez a város. Bunkó
avatar
Barbar
2010-07-14 23:14:49
re: re: etikett
tipikus valasz, az ilyenek miatt tartom fennt meg mindig az alapveto jomodor kotelezove tetelenek szuksegesseget. A leirtak alapjan le lehet vonni a kovetkeztetest hogy ki itt a bundasapkas paraszt
avatar
feher-fekete
szivesen betartanam a kreszt de mivel te annyira buta vagy hogy igy KRESZE-LSZ gondolom tapiaba kreszeltel DE VANNAK BIZONYOS SZITUACIOK MIKOR OLYAN BUNDASAPKAS PARASZTOKAT LATOK ELOTTEM MINT TE AMI IDEGESIT MAR AZERT IS MERT TE AZ 50 ES TABLANAL KRESSYELSZ VAGY 30 AL ES HA EN EPPEN A SURGOSSEGIRE VISZEK VALAKIT ES SURGOS AKKOR EZER BOCS SZOLJ MAJD HA LESZEL OLYAN HEJZETBE MEGADOM A SZAMOM ES ESKUSZOM ANYADOT A SURGOSSEGIRE UGY VISZEM FOL LUKVERCEL ES AKKOR LEADOM A JOGSIMAT AKARMELYIK SZEKTORISTANAK IS HOGY OTT IRJA MEG A PROCES VERBAL
avatar
Pinty`o`ke
2010-07-15 00:33:06
re: re: re:
avatar
Judgement
[quote=Pinty`o`ke]Judgement ha nem értessz hozza, minek irod a hülyeségeket? :P


Hidd el lehet, hogy jobban ertek hozza mint azt gondolnad!!![/quote]

Hát valahogy nem tudom elhinni, hogy te jobban értenél hozza... :silly: :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."