Itthon » Közélet

Döntöttek a Közösségi Kártya tulajdonosok

Több mint 900-an vannak azok akik legalább egyszer használták vásárlásiak során a Közösségi Kártyát, és az összegyűlt 1%-ok is elérték a havi 1200 lejt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 09., 17:09
0 hozzászólás. 

Egy éve kezdték el a programot és azóta a kártyahasználók száma egyre nő. Mint ismeretes a Közösségi Kártya egyik fő célja az, hogy segítségével egy alapot képezhessenek, melyből helyi civil szervezeteket, programokat támogatnak, melyek a maguk során a helyi közösséget szolgálják.

Decemberben volt az első ilyen támogatás, akkor egy óvodának sikerült játékokat és könyveket vásárolni. Nemrég pedig egy "Ön Dönt" kampányt kezdtek el, arra kérve Önöket, kártyahasználókat, hogy segítsenek kiválasztani, melyik szervezet kapja a támogatást.

A Szuper és Merkúr üzleteken keresztül lehetett szavazni augusztus végéig. Összesen 761 szavazatot gyűjtöttek össze az öt üzletből.

A program nyertese az Orbán Alapítvány pályázata lett, mely 417 szavazatot kapott. A többi szervezet között az alábbi módon oszlottak el a voksok:
- Ficánka és Barátai Egyesület - 202
- Civitas Alapítvány - 65
- Városfalva Egyesület - 45
- Vulticulus Földrajzi Társaság - 32

Az Orbán Alapítvány munkatársai a támogatásból az általuk működtetett ambuláns és ingyenes gyógytorna szolgáltatásokhoz szükséges felszereléseiket fogják bővíteni. Így több fogyatékkal élő gyermeknek tudnak segíteni, hogy azok felzárkózhassanak egészséges társaikhoz.

A programot a befolyt összegek függvényében rendszeresen, 3-4 havonta szeretnék megismételni és ha lehet jobbá tenni azt. Ehhez kérik az Ön segítségét is.

Kérjük szánjon egy percet ránk és töltsön ki egy három kérdésből álló on-line kérdőívet, mely segít nekünk jobbá tenni a Közösségi Kártya programunkat, illetve az ehhez kapcsolódó "Ön Dönt" kampányt is. A linkre kattintva kitöltheti a kérdőívet: KÉRDŐÍV

Köszönjük, hogy használja Közösségi Kártyáját és hogy segít nekünk jobbá tenni a programot.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."