Itthon » Közélet

Interjú Vajna Imrével

A Hargita Népe mai lapszámában közölt interjút a besúgással vádolt politikussal, aki több részletre is kitér múltjával kapcsolatosan.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 21., 21:09
3 hozzászólás. 

Vajna Imre székelyudvarhelyi szemorvost mostanában a politikai porondon is láthatjuk, hiszen a Magyar Polgári Párt székelyudvarhelyi szervezetének elnöki tisztségét töltötte be – egészen néhány nappal ezelőttig, amikor lemondott pozíciójáról. Az ok a múltban keresendő: a Szekuritáté Irattárát Vizsgáló Bizottság szerint Vajna együttműködött a hírhedt titkosszolgálattal.

Az interjúban Vajna kifejti, a kommunista rezsim pszichés terrorjának hatására külföldi egyetemista társairól jelentett, ám senkinek nem ártott, aki jelen pillanatban Romániában él. Ezen kívül megtudhatjuk hogyan hurcolták meg családját, miként vallatták őt és, hogy miért is érzi magát áldozatnak.

A Vajna Imrével készült interjút a Hargita Népe weboldalán olvashatják, hozzászólni pedig itt lehet.


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kuszekat
2010-09-22 07:31:49
Vajna úr, miután lebukott, hirtelen "nyíltan" és "őszintén" vállalja, hogy besúgó volt. Amúgy 20 évig lapított, hazudott, belépett a politikába (gondolom önzetlen emberszeretetből), tudta, hogy át fogják világítani, de úgy tett, mint egy gyerek, remélte, hogy megússza.Tehát szemész létére megpróbálta kiszúrni a szemünket. Az ilyen embert a közélet közelében sem kéne engedni. Nem hogy még a lehetőséget is megadni neki, hogy mosakodjon. Embereknek ártott, függetlenül, hogy azok hol élnek-éltek! És hogy néz azok szemébe, akiket meghurcoltak, de mégis megmaradtak a rendszer ellenállóinak?
avatar
attibá
2010-09-22 08:04:18
Sajnos 20 ev elteltevel is derulnek ki ijen mocskos dolgok,utolag lehet barmit nyilatkozni ,a tamadas a legjobb vedekezes,miert emmerte eddig felvallalni,mert akkor valoszinu neki is kiuttek volna a szemet B)
avatar
5133
2010-09-22 09:15:23
Szólhatott volna előbb.Úgy 10-20évvel ezelőtt,akkor még sajnáltuk volna.Még egy pár nevet ha tudna mondani,jó lenne.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."