Itthon » Közélet

Átadták a Mező sportpályáját

Az Eötvös József Szakközépiskola felújított sportpályáját ma adta át városunk polgármestere és az intézmény igazgatója.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

mezo2309
mezo2309
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. szeptember 23., 16:58
3 hozzászólás. 

Bunta Levente beszédében kiemelte az itt elvégzett munkálat nehézségeit, hiszen az elhelyezkedés miatt nem lehetett gépekkel megközelíteni a területet, így kézzel kellett mindent elvégezni. Hozzátette, a szokásosnál több pénzt fektettek a projektbe, ám cserébe a minőség is jobb – említésre méltóak a vízelvezető csatornák, melyek hasznosságát Ferencz Csaba igazgató is igazolta, ugyanis a vasárnapi heves esőzések alatt jól teljesítettek: egy percig sem állt meg a víz a pályán.

mezo2309

A 75.000 lej értékű létesítmény multifunkcionális: lehet itt kosarazni, focizni, teniszezni, vagy akár röplabdázni is. Bunta elmondta, egy feltétele volt a felújítás finanszírozásának: az iskolának vállalnia kellett, hogy órák után, ellenőrzött körülmények között lehetőséget biztosítson a tanulók, vagy akár a tanárok számára, hogy használhassák azt.

Ferencz Csaba igazgató megköszönte a polgármesternek és a tanácsnak, hogy támogatták a renoválást. Elmondása szerint nem volt hiábavaló a befektetett pénzösszeg, hiszen véleménye szerint maximálisan ki lesz használva a pálya. Megtudtuk, korábban megtörtént, hogy az iskola sporttermén két osztálynak is osztoznia kellett, ugyanis egyszerre volt testnevelés órájuk – jó idő esetén ez többet nem fordulhat elő.

mezo2309

A tervek szerint télen sem fog üresen állni a terület, ugyanis egy műjégpályát próbálnak kialakítani itt, amire régebben volt már példa, a polgármester is beszámolt korcsolyás élményeiről.


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
guru
2010-09-24 00:24:48
sok sikert : )
avatar
myu
2010-09-24 22:38:52
remlejuk valtoznak az idok!
hat igen sajnos hogy a mi idonkbe esoben nyakig sar volt, de jo idobe is ritkan hasznalhattuk mert csak kosarazni szabadot a terembe ahol sokszor annyian voltunk hogy meg levegot venni is nehez volt! :( remelem azota valtozott! sok sikert mezo!
avatar
trabant
2010-09-24 23:07:13
Mi van Udvarhelyen he minden csak épül szépül? Minden héten átadnak valami új munkálatot? Pár éve ez nem volt szokás!Még a végén olyanok fogják vezetni ezt a várost akik tesznek is érte valamit Úr Isten ez nagyon nem jou igy valamit tenni kell ellene! :shock: :evil:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."