Itthon » Közélet

dráMA III – tájékoztató uniós támogatási lehetőségekről

A dráMA holnapi programja egy, a civil szervezetek, kulturális, oktatási és egyházi intézmények számára igen hasznos szakmai megbeszélést is tartogat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. október 12., 13:02
0 hozzászólás. 

A székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház és a Pro Theatrum Alapítvány közös szervezésében zajló dráMA III Kortárs Színházi Találkozó keretében október 13-án, szerdán délután 17 órakor szakmai megbeszélésre kerül sor. A Kulturális projektek támogatási lehetősége Európai Uniós forrásokból címet viselő megbeszélés meghívott előadója Bianca Floarea, a romániai Kultúrpont Iroda (Punctul de Contact Cultural pentru Programul UE "Cultura 2007-2013") koordinátora – tájékoztatott Bogdán Melinda, a színház irodavezetője.

A Művelődési Ház koncerttermében sorra kerülő tájékoztatóra civil szervezetek, kulturális, oktatási és egyházi intézmények képviselőit, ill. minden olyan érdeklődőt szívesen várnak, aki az Európai Unió 2007-2013-as Kultúra Programjáról, valamint az egyéb kulturális vonatkozású európai pályázati lehetőségekről, feltételekről szeretne bővebb tájékoztatást kapni.

A részvételi szándékot a színház irodájában 8 és 16 óra között, az office@szinhaz.ro e-mail címen, a 0266-212131, 0749-219921-es telefonszámokon, ill. személyesen a Tamási Áron u. 15 szám alatt lehet jelezni.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."