Itthon » Közélet

Az Orbán-kormány mellett tüntet az MPP

A január 21-i, budapesti szimpátia-tüntetéssel egy időben szervez kilenc erdélyi városban, köztük Székelyudvarhelyen is tüntetést a Magyar Polgári Párt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. január 19., 16:34
3 hozzászólás. 

Az udvarhelyi békés megmozdulás helyszíne az Emlékezés Parkja lesz. Ide várják január 21-én, szombaton délután 17 órára mindazokat, akik úgy érzik, hogy a jelenlegi magyar kormánnyal szolidaritást vállalnak.

„Mi nem a román kormány ellen, hanem a magyar kormány mellett tüntetünk"- hangsúlyozta az esetleges félreértések elkerülése végett Molnár Miklós sajtószóvivő.

A tüntetésen résztvevők létszámával kapcsolatosan nem kívánt jóslásokba bonyolódni, de reményei szerint nem marad üresen a Park és környéke sem. Annál is inkább, mert a békés megmozdulásként meghirdetett akcióra nem csak az udvarhelyieket várják, de a környékbeli települések lakóit is.

A gyertya és mécsesek fényével megvilágított megmozduláson képviseltetni fogja magát az MPP összes, szám szerint huszonhárom udvarhelyszéki helyi szervezete is.

Az udvarhelyivel azonos időpontban nyolc másik erdélyi városban (Barót, Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Marosvásárhely, Kolozsvár, Kézdivásárhely, Kovászna, Sespiszentgyörgy) is hasonló, a magyar kormánnyal szolidarizáló akcióra kerül sor. A forgatókönyv minden helyszínen egységes: a beszédek mellett felolvassák azt a közös dokumentumot, amelyet eljuttatnak a magyar kormányhoz is.

A szimpátiatüntetés ideje alatt nem lesz forgalomkorlátozás. A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy a békés szándék jelzéseként vigyenek magukkal gyertyát vagy mécsest.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hofika
2012-01-19 20:52:33
nyalunk,nyalunk mi? hát jön a választás,valaki kell pénzezze a kampányt :D :D
avatar
lala
2012-01-20 14:33:07
Én szolidarizálok a magyar kormánnyal - világméretű liberális összeesküvés célpontja Magyarország - de nem a Szász Jenő vezette MPP-vel. Pedig szivesen elmentem volna, ha Jenő nincs ott...
avatar
hofika
2012-01-20 20:07:56
Én is elmentem volna,magyarba pedig nincs lehetőségem ki utazni...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."