Itthon » Közélet

A NextGen előfizetők is nézhetik a Digitál 3 Televíziót

A UPC előfizetői mellett mostantól a NextGen kábeltelevízió nézői is követhetik a Digital 3 TV adását. Nem csak városunkban, de Csíkszeredában is foghatók a műsorok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. május 08., 12:05
2 hozzászólás. 

A Digital 3 Televízió  közleménye szerint lakossági kérésnek tesznek eleget: a mintegy 5000 eurós beruházásnak köszönhetően ezentúl a NextGen előfizetők is megtalálják a Sportbarát és Közmeghallgatás című saját, tematikus műsorok mellett a minden hétköznap esténként jelentkező D3 Híreket, de a Székelyföld Magazin, az Aktuális, és a Hargita Magazin műsorok is figyelemmel követhetők.

A Digital 3 az Euronews angol nyelvű adó helyébe került az 527,25 MHZ-en – tájékoztatott Biró István, a Digital 3 TV ügyvezető igazgatója.

Természetesen a UPC előfizetők továbbra is nézhetik a helyi TV adásait, azok is, akik a digitális csomag előnyeit élvezik, ehhez mindössze egy gombot kell megnyomniuk a távirányítón, hogy visszaváltsanak analóg jelre. A műsorokat újra megnézhetik interneten, a televízió honlapján, valamint felkereshetik a TV facebook profilját is.

Udvarhelyen közel 5000 háztartás használja a NextGen szolgáltatásai, a megyeszékhelyen pedig 5500 előfizetője van a cégnek.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Emdé
2012-05-08 14:45:14
Heuréka
Tudtam hogy valami hiányzik az életemből , most már tudom hogy a Diginyál3 hiánya volt , és hogy nem láthattam a nagyszerű műsorvezetőket akik 2 ép mondatot nem tudnak helyesen felolvasni de mégis úgy feszítenek mintha legalább az NBC esetleg a CNN munkatársai lennének . :whistle:
avatar
Petőfi Sándor
2012-05-08 15:15:23
Jaj azt a leborultját! Hogy semmi se jó. Hát, kicsi pénz, kicsi muzsika. És ne gondolja, hogy feszítenek, kedves Heuréka, azt csak ön szeretné. Hogy legyen amin a nyelvét köszörülje. Tudja mit, ha nem tetszik, hát ne nézze. Senki sem kötelezi. Csókolom.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."