Itthon » Politika

Szász: az MPP böcsületét próbáltam megmenteni

A Magyar Polgári Párt elnöke a székelyudvarhelyi választási eredmények ismeretében válaszolt a sajtó kérdéseire.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Szász Jenő
A pártelnök szerint nemzeti építkezéshez kell fogni
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. június 11., 00:37
32 hozzászólás. 

Mi a véleménye az eredményekről?

Azt látom, hogy a jobboldal megosztása gyakorlatilag elbátortalanítja a jobboldali szavazókat. Fogalmazhatnék úgy is, hogy akár elégtétel számunkra, hogy a jobboldalnak a vezető erejét a Magyar Polgári Párt adja, de nem érzem elégtételnek, inkább ennek a szomorú valóságát látom, mint tanulság, amit le kell vonni, mindkét jobboldali szervezet részéről, hogy ha nincs jobboldali együttműködés, akkor nem tudunk reális alternatívát állítani az RMDSZ-szel szemben.

Enyhíti a keserűségemet, a jobboldali együttműködés hiánya miatt, hogy az MPP a jobboldal vezető pártja. Nekünk vannak eredményeink, lesznek polgármestereink, az EMNP nem látom, legalábbis az előzetes eredmények alapján. Viszont ez enyhíti a keserűséget, a keserűségem az, hogy az MPP-nek és az EMNP-nek nincsenek olyan közös eredményei, mint a Magyar Polgári Pártnak voltak négy évvel ezelőtt, ami a hideg valóság. A jobboldal megosztása az EMNP részéről gyakorlatilag meggyilkolta a jobboldalt, megnehezítette a jobboldali szavazók helyzetét.

Olyan tudathasadásos állapot állt föl, ami szerintem nagyon sok embert otthon tartott. Amíg az RMDSZ tudta a baloldali szavazókat mozgósítani, addig a jobboldali szavazók otthon maradtak. Nem tudták eldönteni, hogy melyik jobboldali pártra szavazzanak. Nem volt együttműködés, a szinergia hiánya oda vezetett, hogy a jobboldal, ahelyett, hogy nemzeti alternatíva helyett együttműködve reális alternatívát kínáljon, gyakorlatilag teret veszített.

Mit üzen a leendő polgármesternek?

Elismerem, hogy megnyerte a választást. Egyébként, amikor nekifogtam a kampánynak akkor is így láttam, hogy a végeredmény is ez lesz. Én itt a Magyar Polgári Párt böcsületét próbáltam megmenteni a Néppárttal szemben. Ez volt, amit a zászlómra tűztem. Az egy egészen más kérdés, hogy a kampányban az ember ennél sokkal pozitívabb üzenetet tolmácsol. Bátorítja a saját táborát, viszont mint reális esély annak idején is ezért fogtam neki.

Az én személyes indulásom arról szólt, hogy politikailag maximális kockázatot vállaltam, de erkölcsileg kötelező volt, hogy induljak, mert megvolt az esély, hogy a Néppárt esetlegesen lelépi a Magyar Polgári Pártot Székelyudvarhelyen. Ezt nem engedhettük meg magunknak és ez sikerült. Az erkölcsi kis elégtételünk a jobboldalon belül megvan. A jobboldalon kívántuk a polgári párt becsületét megmenteni és a Néppártot a helyére rakni. A jobboldal vezérszervezet nem csak Udvarhelyen, de egész Erdélyben a polgári párt.

Mi várható a következő négy évben?

Szerintem a jobboldalnak együttműködve építkeznie kell, nincs ennek alternatívája. Valamilyen korrekcióra szükség van a magyar érdekképviseletnek, így tartalmilag, mint személyi összetételben. Ezt az eredményt el kell érni. Job lett volna az együttműködés, mert egy külső kényszert tudunk teremteni az RMDSZ-el szemben, ami arra kényszeríti az RMDSZ-t, hogy ősszel egyezkedjen.

Most az a kérdés, hogy ebből az önkormányzati választásokból azt a következtetést vonja-e le az MPP és az EMNP együttesen, hogy álljunk össze és valamifajta erőt fölmutatva tudjunk egyfajta korrekciót végrehajtani az RMDSZ eddig megtapasztalt politikáján.

Vagy pedig gazsulálni fogunk egyik és másik szervezet is. Szerintem az előző változat a jó megoldás, hogy nemzeti építkezésre adjuk a fejünket és rendezzük sorainkat a jobboldalon. A jobboldal megosztása gyakorlatilag a jobboldal végzetéhez is vezethet, és ezt nem szabadna föladni. Az eredmények azt hozzák, amit én reálisan vártam.

Ha mindenütt van az EMNP-nek polgármesterjelöltje, ahol a Polgári Pártnak, akkor ott csak az RMDSZ nyerhet. Ez csak matematika. Nem lehet a számokat felülbírálni, még akkor sem, ha az ember érzelmileg felfűtött a kampányidőszakban és reménykedik. Az ember, ha már benne van annyi éve a politikában, azért nagyjából az van, amire reálisan számított.



32 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
daniel86
2012-06-11 02:01:13
Kamuzott...
"Én itt a Magyar Polgári Párt böcsületét próbáltam megmenteni a Néppárttal szemben. Ez volt, amit a zászlómra tűztem."
És a Székely Főváros? Akkor csak kamu volt az egész?
avatar
guru
2012-06-11 03:13:02
demisia
Jenő, mondjál le ! Ha meg akarsz menteni bármit, ami még maradt ( mert becsületed már nem ) légy férfi !!!
avatar
dezso dezso
2012-06-11 03:16:52
re: Kamuzott...
na végre rájöttek az emberek, hogy döncike csak egy kamuember. Szásznak sok mindennel el kellene számolnia. ha csak a legutóbbi hetek vesszük, akkor a kamu felmérése, mely szerint győzött, s melyet féloldalban jelentetett meg mindenhol, majd a kamu újratemetés, majd a kamu ígéret, hogy Bp és Udv testvérváros lesz stb. s közben ő beszél becsületről, és szedi azok fejét, akikkel összetarthatna, lásd néppárt. kiváncsi leszek, hogy fog hozzá viszonyulni a néppárt. remélem, szembe röhögik
avatar
urfi
2012-06-11 08:23:06
Igazság
Azon csodálkozom,hogy Jenőke még nem fordult az országos választási bizottsághoz,hogy Udvarhelyen hatalmas választási csalás történt,és még nem futott el Kövér Lászlóhoz vagy Tarlós Istvánhoz:fiúk ezek itt az RMDSZ-esek kicsesztek velem ,én a talpig becsületes ember elvesztettem a választást.Füstre ezzel a kövér disznófősajttal.Tünjön el a politikából,a közéletből!!!
avatar
ipopescu
2012-06-11 08:38:48
"Szász: az MPP böcsületét próbáltam megmenteni"
Ha tenyleg azt akarod mondj le es tunj el a balfeneken. Aztan magyarazd meg nekem miben all az MPP jobboldalisaga. Ne papolj mar osszevissza jencikem mert a kutya sem halgat rad.
Ami a becsuletet illett ennek a szonak semmi koze hozzad!
avatar
blackbird
2012-06-11 08:41:54
Nem mast kellene hibaztatni, hanem egyenes gerinccel tudni vesziteni. Nem kell utolag dobigalni a doglott macskat, ugyis mindenki tudja, hogy a kampanya az RMDSZ ellen szolt es nem az ENMP ellen. Ne csinaljon meg nagyobb bohocot magabol!
avatar
antiboth
2012-06-11 09:24:38
egy normális kampánnyal nagyobb esélye lett volna, így kell neki.
avatar
kiralybiro
2012-06-11 10:36:45
Udvarhelyi eredmény??
No ez nagy siker lett!
De az elkövetkezendő évben ne legyen morgás és elégedetlenség!!!!
Várjuk, hogy
lesz-e aszfaltos út a göröngyös helyett, és az
autonomia mellett áll ki, vagy elrontja az iktatószámot....
avatar
Denghezik
2012-06-11 11:45:14
Böcsület
Erről csak annyit,hogy sikeresen megosztották Udvarhelyt....az rmdsz egy zsidó (elveket követő) banda,néhány kivétellel,de ezeknek sem azon jár eszük amin kellene....Kinek jó,hogy "szét van esve " az udvarhelyi közösség? Van egy-két tippem...
avatar
LudasGizi
2012-06-11 11:58:40
A Birodalom visszavág
A kutya-hadnak:csaholjatok kutyák! Most már csaholhattok - védjétek a készülő Halálcsillagot!
Magunknak meg annyit, hogy ez, ha már matematika, akkor ne reménykedjünk, hanem számoljunk - előtte! Ha ez megint nem egy újabb porhintés :( Igaz, ehhez egy asztalhoz kell ülni és tárgyalni - nem megmutatni, hogy ebből a táborból én vagyok az erősebbik kutya és én akarom (továbbra is!) diktálni a tárgyalás menetét, mert én vagyok az okos, a tapasztalt, a kapcsolatok kizárólagos tulajdonosa, stb. Éppen ezért kellene hátrább lépni és gyarapítani a hitelt, amit a józanabbak kizárásával sikeresen eljátszott az újjal mutogató. Egy hiteles ember kell négy év múlva (nem egy ismeretlen vagy egy ámokfutó), aki arra már eléggé ismert lesz és elismert! Ha a "jobb" oldal, ugyanezt műveli majd akkor is, és ugyanilyen önző és öntelt módon viselkedik, akkor azt mondom, hogy TALÁN VALAKIK EZZEL BÍZTÁK MEG ŐKET, hogy legyen egy öngólgyártó képviselete azoknak is akik utálják a totalitárius társadal...
avatar
hofika
2012-06-11 12:02:24
Figyelj el kelet volna menni szavazni,vagyis az otthon maradott emberkéket ki csalogatni az otthonukból de nem ezt történt.
avatar
Petőfi Sándor
2012-06-11 13:32:30
menjen!
Szász Jenő jobban tenné, ha elismerné a vereséget, s venné a sátorfáját és elhúzna messzire. Bocsánat a kifejezésért, de ez az ember nem érdemel jobb szót. Kíváncsi vagyok, lesz-e képe a tanácsban maradni. Mert én egy ilyen bukás után szégyellnék a nép elé állni. Inkább hazamennék kertészkedni, az kevesebb vereséggel jár. Semmi keresnivalója az udvarhelyi közéletben, elég volt a hazugságból, lopásból, intrikából, korrupcióból. Olvasták? Azt mondta, fel kell számolni a lakásmaffiát... stb. No, hát igazán hazabeszélt. Vagy ezt magának javasolta, önkritika? Hallgattassa el magát, mondanám: mondjon le. De egy szó mint száz: nem kell többé Szász!
avatar
No Me
2012-06-11 13:43:02
No me, laska!
Ranschburg Jellem és jellemtelenség című könyvéből: Az aszociális jellem "Szélhámos alkat: minden erkölcsi fék nélkül használja ki azt a képességét, hogy belelát mások lelkébe, ismeri az emberi gyengeségeket, és rendelkezik azzal a "pszichopata báj"-jal, melynek birtokában rendre meghódítja, becsapja környezetét. A büntetőjog történetének nagy szélhámosai mind ilyenek, de (...) nem válik feltétlenül törvényszegővé; gyakran - elsősorban politikai pályán - sikeres, társadalmilag elismert ember. (...) gyorsan megtanulja: miként lehet a társadalom és az egyén erkölcsi értékrendjét saját céljaira fordítani (...)
avatar
No Me
2012-06-11 13:53:10
No me laska! 2
(Az ilyen emberek) építenek (sőt hivatkoznak) mások becsületességére és lojalitására, anélkül, hogy egy pillanatig is szükségét éreznék annak, hogy maguk is becsületesek és lojálisak legyenek. Mivel pontosan tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos a tisztesség látszata, gondosan ügyelnek arra, hogy legközelebbi hozzátartozóikon és azokon kívül, akik amúgy sem tudnak ártani nekik senki ne ismerhesse fel jellemük aszociális beállítottságát. Életelemük tehát a képmutatás.
Az egocentrikus jellem énközpontú ember, (...) a "hierarchia", a "státus" és a "hatalom" életének legfontosabb fogalmai (...) felnéz azokra, akik felette állnak, és folyamatosan ellenőrzik nézeteit, cselekedeteit, ugyanakkor lenéz és lekezel mindenkit, aki ebben a struktúrában mögé kerül.
avatar
No Me
2012-06-11 13:54:14
No me laska! 3
Demokratikus emberi kapcsolatokat csak vele "azonos rangúakkal" tud elképzelni, aki felette áll: feltétel nélkül kiszolgálja, aki alatta: könyörtelenül kizsákmányolja. Önértékelése, biztonsága, közérzete saját szociális pozíciójától, és attól a hatalomtól függ, amit ebből a pozícióból mások felett gyakorol."
avatar
vogul
2012-06-11 14:23:23
ranschburg
Ranschburg Jenő 2009-ben megjelent műve nagyon is aktuális. Ajánlható kies városkánk minden nemű és rangú politikusának. Persze, nem fogják elolvasni. Túl ciki.
avatar
kicsinyisztor
2012-06-11 14:30:43
mesze nektek
Na megszavaztátok újra a Kommunizmust. 4 évig lesz mit nyalni a román ember seggét. Mert úgy e ,,a magyar nem érzi jól magát ha nem szaros a szája,,. Hamár segget akartok nyalni akkor miért nem a külföldi embereket csalogassuk ide??? Azt nem veszitek figyelembe hogy ha egy turista bejön Udvarhelyre akkor az első dolga a szoborpark és fényképezteti magát! nem? Ki kellene építeni a kapcsolatokat normálisan, Magyarországgal, amit Jenő elkezdett. Mi mit csinálunk? megmondom: húzunk a románok fele de közbe futunk be csikba és kérjuk a magyar állampolgárságot. Akkor miről beszélünk. Bunta mit csinál? semmit.... Épített két körforgalmat ami egy nagy kalap szart nem ér de legalább sokba került vagyis Leventének a zsebébe sok bekerül?! Az nem tűnik fel senkinek hogy mennyi ment Bunta Levente zsebébe??? ez csak engem foglalkoztat?
meg lett szavazva a ,,lakás és egyéb maffia,, kiemelt idézőjeles MAFFIA.. gondolkozzatok ez kell nekunk? hogy bárki szájbaver és még te kell kérd a bocsánatot!
avatar
vogul
2012-06-11 14:33:07
re: Böcsület
avatar
Denghezik
Erről csak annyit,hogy sikeresen megosztották Udvarhelyt....az rmdsz egy zsidó (elveket követő) banda,néhány kivétellel,de ezeknek sem azon jár eszük amin kellene....Kinek jó,hogy "szét van esve " az udvarhelyi közösség? Van egy-két tippem...


Nem unod már ezt a zsidózást? Nem a zsidók a hibásak azért, hogy ilyen széthúzó a magyar (székely), mert akkor egyszerű lenne. Csak egyszerűbb és kézenfekvőbb mindig másban keresni a baj forrását, mint "böcsülettel" magunkba nézni. Megosztott minket már mindenki, akit a történelem errefelé hozott, a török, az osztrák, a nagyhatalmak, végül a román. Kell-e ennél több? Vagy megalázóbb? Ja, és most osztogatjuk saját magunkat is. Legyél bátor, és nézd a dolgokat tárgyilagosan.
avatar
vogul
2012-06-11 14:39:47
re: mesze nektek
Kicsinyisztor, tudom, hogy fáj a vereség, mindenkinek fájna. De azt is meg kell szokjad, hogy a jenő cinizmusa, arroganciája, úrhatnámsága, beképzeltsége, kapzsisága volt az, ami a vereséghez vezetett. Jó lenne ezt megemészteni. A város polgárai nem hülyék, főleg ennyien nem. Már mindenki békét akar, nem látod?
avatar
Denghezik
2012-06-11 14:53:55
re: re: Böcsület


Vogul,ha tetszik ha nem ,Szásznak , Buntának és gyakorlatilag mindegyik politikai vezetőnek csupán bábu szerepe van ebben az ál demokráciában.Fröcsögve,a nemzetről,összetartozásról ,vídáman tolják a liberlizmus szekerét.Nem (csak) Ranschburg Jenő művét kell tanulmányozni.Ezeknek a politikusoknak (és minden székely embernek,neked is Vogul) ajánlanám a "Székely Rendek" tanulmányozását.Bármennyire is nem tetszik ,zsidózni fogok,mert nem tetszik ,hogy az lemúlt 80-90 évben ,hová züllesztették többek között a magyar nemzetet.A cél most az,csak az "ezköz" változik.
avatar
vogul
2012-06-11 15:11:18
kösz
Kedves Denghezik, kösz az ajánlott olvasmányt. Meg fogom nézni. De ettől függetlenül, nem tudom, hogy mi ez a világösszeesküvés fóbia. Én valahogy nem tudok ebben hinni. Ezt már évszázadok óta terjesztik, a világ minden táján, különböző politikai erők (vagy ezen erők zsoldjában álló árnyékszervezetek). Az igazság az, hogy a szélsősőges csoportokat jobban ki lehet használni, mint a kiegyensúlyozott embereket. És most nekünk sok mindenre szükségünk van, de szélsőségre nem. Igaz, arra sincs szükségünk, hogy annyira mélyen gyűlöljünk, ahogy gyűlölünk, és íme, más híján egymást is gyűlöljük, mert mindenekelőtt ez az oka annak, hogy felmorzsolódunk. Ez magánvélemény.
avatar
kicsinyisztor
2012-06-11 15:12:52
re: re: mesze nektek
Pont hogy ,,hüjék,, ahogy te fogalmazol.. én butát mondanék mert bedőlnek a korforgalomnak, a láccatnak és a sok hülyeségnek amit az RMDSZ művel.. Nem fáj a vereség, sportoló vagyok, tudom mi az a vereség és elfogattam mert volt hogy engem is megvertek képletesen mondva. az fáj, 4 év szo*atás után is úgy néz ki hogy ez kell nektek kedves Vogul.


avatar
vogul
Kicsinyisztor, tudom, hogy fáj a vereség, mindenkinek fájna. De azt is meg kell szokjad, hogy a jenő cinizmusa, arroganciája, úrhatnámsága, beképzeltsége, kapzsisága volt az, ami a vereséghez vezetett. Jó lenne ezt megemészteni. A város polgárai nem hülyék, főleg ennyien nem. Már mindenki békét akar, nem látod?
avatar
kicsinyisztor
2012-06-11 15:27:06
megpróbálom elmagyarázni az én oldalamat
Nézd meg a németeket, a saját népe fele húz, nem veszi meg a más által készített ételt, csecsebecsét és sok mást. csak a német dolgokban hisz. Én is a népemben hiszek és nekik hiszek, a magyarnak és a székelynek. Jenőt, az előttem szolok megvetik mert magarországról hozta el Kövér Lászlót. Nem pedig ment és bujt a Románok szoknyája alá. ezért tisztelem. Hiába hogy velük élünk, de soha nem leszünk egy nép csak megtűrjük egymást mert muszáj. Nem akarom megsérteni a Románokat de ez a véleményem. Aki úgy gondolja hogy valaha a Román és Magyar együtt tud élni ,, kézen fogva,, és békében az nem ezen a világon él. Azért vetik meg Jenőt mert próbál Magyar maradni ebben a Román országban? Azt nincs miért venni alapul hogy megszedte magát, mert más is megszedte és meg is fogja. Ha téged választotunk volna meg akkor te is megtömnéd a zsebed. S ha mindezt kizárjuk és csak a tiszta embert nézzuk akkor sokkal szebb dolgot képvisel mint a többiek, legalábbis az én szememben :)
avatar
vogul
2012-06-11 15:28:32
értelek én, de ...
Én nem vagyok egyik pártnak sem tagja, és nem is leszek.
Jenő pedig azért nem volt szimpatikus, mert 12 évig "varázsolta" a város javait, mint kies fővárosunk első embere. A politika szintjén pedig csak széthúzást, civakodást szított. Nem mondom, hogy Bunta a legjobb, de messze jobb, mint Jenő. És a város is így érezte, ezt láthattad. Talán nem is kellett volna beleártanom magam ebbe, mint magánember, de szeretem ezt a várost.
avatar
Isty
2012-06-11 15:33:31
jenoke hihi
Lopos/hazug jenoke mar tortenelem, oruljon hogy nem zartak be eddig a sok lopasert es hivatali visszaelesekert, nem beszelve a hazugsagairol.
Neki mar vege, megy a levesbe, sulyesztobe, o mar a mult, "bizonyitott" 12 ev alatt es ezert bukott el.

RIP
avatar
kicsinyisztor
2012-06-11 15:36:09
re: értelek én, de ...
Bocsáts meg de nem a város látta ezt hanem azok akik elmentek szavazni és azoknak is csak egyrészes. Nem a város 100'% hanem a szavazok x%-a

avatar
vogul
Én nem vagyok egyik pártnak sem tagja, és nem is leszek.
Jenő pedig azért nem volt szimpatikus, mert 12 évig "varázsolta" a város javait, mint kies fővárosunk első embere. A politika szintjén pedig csak széthúzást, civakodást szított. Nem mondom, hogy Bunta a legjobb, de messze jobb, mint Jenő. És a város is így érezte, ezt láthattad. Talán nem is kellett volna beleártanom magam ebbe, mint magánember, de szeretem ezt a várost.
avatar
Denghezik
2012-06-11 15:38:52
re: kösz
Vogul, a Te véleményed ,hogy "ez világösszeesküvés fóbia".Néhány tényen érdemes lenne elgondolkodni...a magyar ember egyik legfájóbb pontja Trianon.Mi,magyarok ittuk/isszuk a levét ,mindkét háborúnak.Kérdem én tőled: ha valamelyik nyugati trónörököst meggyilkolnák,az antant melyik oldalra állna? Gondolj csak bele,megölik az Osztrák trónörököst,és Anglia ,Oroszország s a többek a Szerbek oldalára álltak:) A terrorista oldalra.Nem fura egy kicsit ?Magyarországot darabolják fel,és mindennek a teteje,hogy az Őrséget Ausztriához csatolják.Ahhoz az országhoz ,amely belerángatta (mint a monarchia részét) az I. vh.-ba.Én nem beszélnék gyűlölködésről,hiszen a magyar mind más nemzetet befogadott.Én inkább arról beszélnék,ahogyan ezek a nemzetek a magyar fejére nőttek.Nos,ha én attól,hogy megpróbálok magyarnak/székelynek maradni,követem apáink,nagyapáink útjait,magyarnak akarom felnevelni gyerekeimet,ha ezektől szélsőséges ,ám legyen :)
avatar
Denghezik
2012-06-11 15:45:02
...
Ugyanúgy megvetem Buntát mint Szászt. Meg minden olyan vezető szerepet betőltő embert,akire ,akár csak az árulás árnyéka is rávetűl. Tiszta politikai vezetőkre van szükszég.De,ez egyelőre marad az "álom" szintjén....
avatar
FF
2012-06-11 20:01:57
egyik sem jobb a másiknál...
Hm.. érdekesek az előttem szólok.. vannak jó gondolatok.. azonban a tény az tény.. akármennyire is választékosan tud egy ember beszélni, az nem takarja el a rossz tetteit, a hazugságokat, a hitegetéseket, a csalásokat. Jenő kampánypolitikája értékelhetetlen, Ő nem magyarnak akar megmaradni Romániában, hanem még többet zsebelni. Ennek érdekében pedig mindent megprobált megtenni.. de nem sikerült.. még szerencse..a jobbik rossz nyert.. de egyik se jobb a másiknál. Ahelyett h a pártok egymást szapulják, és egymásnak tesznek keresztbe folyton, összedolgozhatnának, együttmüködhetnének a népért akikért felelősek.. Főleg Szász.. ha már akkora székely, meg székelyfőváros, meg kicsikutyatarka, akkor ennek érdekében tehetne is, nemcsak a bravúros mellébeszélést gyakorolhatná. Az kellene a magyar pártok fő feladat legyen, h összetartsa a népét, és ezzel példát mutatva, h a sok román ámuljon, h egy maroknyi nép mire képes... Csak erre megfelelő kapitány kellene, nem egy rakás hazug, kapzsi ember..
avatar
Denghezik
2012-06-11 23:22:06
re. FF
Szívemből beszélsz.Már csak azt kell eldönteni,melyik a rosszabb.






avatar
vogul
2012-06-12 09:21:43
remény
Látom én, hogy a hozzászólók mind jót akarnak végül is, csak mások a preferenciák. Ez nem baj, sőt, az lenne a baj, ha ezeket nem lehetne kifejezésre juttatni. Én nem vagyok politikus (nem is leszek soha), ezért nem ragoznám tovább a dolgot, most csak annak a reményemnek adnék kifejezést, hogy a pártok, a helyhatósági választások tanulságából is, végre koalícióra lépnek, és sikerül a parlamenti választásokon meglepnünk a románokat. Mert erre szükség van, ezt gondolom nem vitatja senki.
avatar
kerekperec
2012-06-14 19:59:12
re: remény
avatar
vogul
Látom én, hogy a hozzászólók mind jót akarnak végül is, csak mások a preferenciák. Ez nem baj, sőt, az lenne a baj, ha ezeket nem lehetne kifejezésre juttatni. Én nem vagyok politikus (nem is leszek soha), ezért nem ragoznám tovább a dolgot, most csak annak a reményemnek adnék kifejezést, hogy a pártok, a helyhatósági választások tanulságából is, végre koalícióra lépnek, és sikerül a parlamenti választásokon meglepnünk a románokat. Mert erre szükség van, ezt gondolom nem vitatja senki.


El is kepzelem Jenot ahogy visszalep egy RMDSZ-es javara...
Lattam mar olyan vallasos ujsag cimplapot amelyen az ozike bekeben legelt egy oroszlan oldalan. Hat ez nem az a vilag.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."