Itthon » Politika

Szász Jenő saját magával készített interjút

Bunta Levente vádolt, erre Szász Jenő meginterjúvolta önmagát és két dokumentumot csatolva megkereste a sajtót. No comment.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Szász Jenő és Szász Jenő
Szász Jenő és Szász Jenő
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. május 17., 09:56
19 hozzászólás. 

A polgármester szerdán egy sajtótájékoztatón firtatta Szász Jenő ingatlanügyeit. Többek között egy Kőkereszt-téri ingatlan tulajdonjogi helyzetéről és a 2005-ös árvíz után a városba érkezett pénzekről beszélt, a Magyar Polgári Párt elnöke pedig reagált.

Az MPP előre megírt, kétkérdéses interjút küldött a sajtónak, melyhez egy telekkönyvi kivonatot és egy adásvételi szerződést is csatoltak, így válaszolva a városvezető felvetéseire.

Mit szól Bunta Levente vádaskodásaihoz?

Örülök, hogy Bunta Levente is olvassa A Székely Fővárost. Sokat tanulhatna belőle, de e helyett azt látom, hogy nem érti. Én arról beszélek a kiadványunkban, hogy az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) kimerítő módon kivizsgált és mindent rendben talált.

Arról beszélek, hogy a Szekuritáté Levéltárát Átvilágító Országos Bizottság átvizsgált és megállapította, hogy nem voltam besúgó. Arról beszélek, hogy az Alapítvány minden ingó és ingatlan vagyonát a magyar történelmi egyházakra hagyta.

Mit tett le ezzel szemben ő a közösség asztalára? Ahelyett, hogy bemutatná ő is a papírjait – már ha vannak! –, vádaskodik, hogy elterelje a figyelmet.

Mire gondol?

Felsorolni is nehéz, de egy pár dolgot megemlítek. A szóban forgó épület telekkönyvön is az Alapítványé, Zágoni Ágnestől, Józsa Judit-Erzsébettől és Szabó László Zsolttól vásároltuk 2002-ben, miután ők visszaigényelték az államtól. Csakhogy ő – szándékosan – még a házszámokat is összekeveri.

Az Alapítvány kuratóriuma a megalakulás óta nem változott: Orbán Árpád, Deák Imre, Kolumbán Gábor, Vofkori György és Szász Jenő. És nemhogy kiváltak volna személyek, hanem egyenesen csatlakoztak hozzá. Lásd Ft. Kovács Sándor katolikus főesperest, Nt. Hegyi Sándor református lelkipásztort, Ft. Kedei Mózes unitárius esperest, vagy éppen Joseph H. Sawaya urat.

A Milleniumi Emlékoszlopot, az Emlékezés Parkját és Nyirő József újratemetését viszont megköszönöm neki, hogy szóba hozta. Ezekkel nem rólam, hanem saját magáról állított ki bizonyítványt!

Azt állítja Bunta Levente, hogy az általam bemutatott papírok hamisak. A dokumentumokat átküldöm a szerkesztőségeknek, illetve szívesen adok egy másolatot bárkinek, aki felkeresi a Kossuth 20. szám alatti irodánkat.

És még egy fontos dolog: mi a Székely Fővárosban említést sem tettünk a leköszönő, búcsúzó polgármesterről. Mi az értékeket és Székelyudvarhely jövőjét tartjuk szem előtt!



19 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Aron
2012-05-17 11:16:52
Nem sajat magaval keszit interjut, hanem kampanyol, raadasul tiszta ingyen, mert ti orommel kitesztek mindenfele hulyeseget.
avatar
watson
2012-05-17 11:21:03
re:
Neked se túlfejlett az irónia-érzéked...
avatar
Aron
Nem sajat magaval keszit interjut, hanem kampanyol, raadasul tiszta ingyen, mert ti orommel kitesztek mindenfele hulyeseget.
avatar
Aron
2012-05-17 11:23:47
Talan tevedek? Erositsetek meg ebben.
avatar
zomby
2012-05-17 11:26:12
Tévedsz Áron, nem örömmel teszik ki, hanem pénzért :P. PR interjúról még nem hallottál? Akkor nézd meg a médiaajánlatot :)
avatar
watson
2012-05-17 11:28:09
re:
Szerintem részben igen. Persze, hogy kampányol, nem is kérdés, de ahogy csinálja... Inkább hülyét csinál magából.
avatar
Aron
Talan tevedek? Erositsetek meg ebben.
avatar
Aron
2012-05-17 11:34:29
zomby : en nezegettem eddig is az uh.ro-t, de mindig a PR cikkek vegere egy X-et tettek.
Watson : Hat en azert nem vennek merget, hogy ki lesz a befuto a vegen, hogy Jeno hulyet csinal-e magabol vagy sem, majd kiderul, a lenyeg, hogy ti ingyen nyomjatok neki a reklamot. Csak majd ha eljon az ideje legalabb legyen halas erte :)
avatar
Isty
2012-05-17 11:56:10
re:
avatar
Aron
Csak majd ha eljon az ideje legalabb legyen halas erte :)


Dehogy jon el neki az ideje, menj el. Reg eljatszotta azt mar. Amig en szekelyudvarhelyi lakos vagyok addig o nem lesz soha polgarmester tobbet. Eleget lopta a penzunket.
avatar
zomby
2012-05-17 12:08:54
Miért Isty, hogyan akadályozod meg? Leszúrod?
avatar
Isty
2012-05-17 13:41:40
re:
avatar
zomby
Miért Isty, hogyan akadályozod meg? Leszúrod?


:-)))
Annal tobb modszer van ra, hidd el. Nem lehet itt reszletezni. De hogy ezt a surmo, hazug, tolvaj embert nem fogom tobbet nezni polgarmesternek (persze nincs eselye ra), az is biztos.

Az Illyes alapitvany elnoke Magyarorszagrol mondta riport adasban evekkel ezelott, hogy az ilyen embert a varos ki kellene kozositse, amiutan kozelrol megismerte a moho vagyait. Ki is fogja...
avatar
mihalyko29
2012-05-17 14:28:06
re: re:
isty
avatar
Isty
[quote=zomby]Miért Isty, hogyan akadályozod meg? Leszúrod?


:-)))
Annal tobb modszer van ra, hidd el. Nem lehet itt reszletezni. De hogy ezt a surmo, hazug, tolvaj embert nem fogom tobbet nezni polgarmesternek (persze nincs eselye ra), az is biztos.

Az Illyes alapitvany elnoke Magyarorszagrol mondta riport adasban evekkel ezelott, hogy az ilyen embert a varos ki kellene kozositse, amiutan kozelrol megismerte a moho vagyait. Ki is fogja...[/quote]
avatar
Isty
[quote=Aron] Csak majd ha eljon az ideje legalabb legyen halas erte :)


Dehogy jon el neki az ideje, menj el. Reg eljatszotta azt mar. Amig en szekelyudvarhelyi lakos vagyok addig o nem lesz soha polgarmester tobbet. Eleget lopta a penzunket.[/quote]
avatar
mihalyko29
2012-05-17 14:29:19
Isty neked soha nem voltt penzed! ha ha nem is lesz hogy nezem!!
avatar
njanos
2012-05-17 14:33:33
re:
avatar
mihalyko29
Isty neked soha nem voltt penzed! ha ha nem is lesz hogy nezem!!

Mindenkit nem fizet Jenőke, mint téged, hogy szövegeljen itt, van aki becsületes munkából becsületes pénzeket keres, de hát te ezt nem értheted...
avatar
njanos
2012-05-17 14:42:20
Mellesleg
Ez a cikk tényleg vicc, senki nem kérdezte, mert már senki se hisz neki, magával készít interjút, ez olyan mint az ügyvéd aki magát védi, dehát az ilyen ügyvédnek bolond a védence ahogy a mondás tartja... Ez szerintem erre a cikkre is ugyanúgy igaz
avatar
Isty
2012-05-17 15:23:36
re:
avatar
mihalyko29
Isty neked soha nem voltt penzed! ha ha nem is lesz hogy nezem!!

Hallod-e, az IQ szinted a beka izeje alatt van. De van penzem es tobb mint neked tuti.
Nem az szamit kinek mennyi penze van, hanem az szamit hogy honnan szerezte es ha illegallisan szerezte akkor mekkora ez az arany. A jencikejeben a tiedbol is rengeteg van (ha fizettel adot persze).Vagy nem fizetsz?

Jencike a varos vagyonabol vagy a hivatali poziciojabol eredoen szerezte 90%-os aranyban a vagyonat, es milliokra rug, EURoban. Ha csak 100.000 eurot akaszt le semmi gondom, de milliokat? A pofatlansagnak netovabbaj. Teged ha meglop valaki, megkoszonod utana? Beteg vagy.

Ezek tetejeben annyira elfogult a vagyonszerzesre, hogy mas nem is erdekli. 12 ev alatt majdem semmit nem csinalt a varosban csakis a sajat (penzugyi) es partja erdekeiert futott. Ez nem munka, azt sem bannam ha lop, csak mellette vegezne a munkajat rendesen es erdekelne a varoslakok igenyei is. Na ez teljesen hianyzik nala
avatar
Isty
2012-05-17 15:30:46
Isty
Jenoke a fentiek alapjan asta el magat orokre. Adni is kell nemcsak "kapni", nem holmi 5 lejes nyugdijascsomagra gondolok, hanem ha ugyes, talpraesett polgarmester lett volna es epitette volna a varost szepen (a lopas mellett is) nem lenne lesulyedve, ahogy most le van. Nala az "Adok" teljesen hianyzik, nem az anyagiakra gondolok.

12 evvel ezelott raszavaztam, de 12 ev alatt megmutatta magat, hogy en, a varoslakoert, nem tett semmit (godormentes utak, portalan varos, befektetesek, bunozes, inkompetens rendorseg felszamolasa, epitkezes..stb). Semmit nem tett annak erdekeben hogy jobban erezzem ebben a varosban magam, mellette pedig CSAKIS kizarolag koverre tomte magat.
avatar
kukorica.janos
2012-05-17 17:33:10
Te jeno, jeno
Ugyes ember! Megirjak a nagy hazugsagot, majd kikuldik, mintha egy jo, kis interju lenne. Szerencsere az uh.ro nem vette be. Szep volt fiuk! Jeno csak pihenjen le egyet es adja vissza, amit elvett a varostol.
avatar
Omlad
2012-05-17 21:22:43
Gondolkodóba ejtett Szász Jencike döntése. A mostani lába közül egyik "KÖVÉR" a másik " BALÁZS". Talán még maradt az államelnök, de vele már csak december elsejét szokta együtt ünnepelni. Aztán megértettem Jencike valós üzenetét, megtanultam azt olvasni helyesen.
1. Az emberek pártján = Az emberek PARTJÁN ahol majd lehet halászni a zavarosban
2. Nyerjük vissza a város rangját = Nyerje vissza a város rongyát (vagyis újból levetkőztet)
3. A Székely Főváros = Ha újból Ő lenne a városvezető tényleg FŐne a város, mert Ő mesterszakács abban, hogy keverem-kavarom, megszerzem-telekkönyvezem a városét akarom
avatar
Petőfi Sándor
2012-05-18 08:46:34
hamis?
Mind keresem, és nem találom, hogy hol mondta azt Bunta, hogy Jenő papírjai hamisak. Én úgy olvastam a minap, hogy a Székely Fővárosban bemutatott papírok csak egy bizonyos időintervallumot mutatnak, két évet, az pedig nem elég, ugyebár, Jenő vagyonának bemutatására. Khm, akarom mondani inkább 2006-2008-cal kéne elszámolni, van ott pár millió euró, ami lóg a levegőben. Megírták a transindexen pár évvel ezelőtt. Jenő tehát olyan kifejezéseket használ, ami negatív konnotációjú, ezzel próbálja megvezetni az olvasót, játszik a szavakkal, bújkál stb.. Zseniális. De ettől még simán félrevezet minden naív, tájékozatlan udvarhelyit.
avatar
fllevente
2012-05-22 13:24:35
Átverés
Nem kell hinni Szász Jenőnek, mert embereket vert át. Ha volna benne gerincesség, és bőr a képén akkor nem indulna a választáson.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."