Itthon » Politika

Választási horoszkóp: kinek jön fel a csillaga?

Kétfordulós választásokra számíthatunk, a horoszkópos könyvünk szerint minden jelöltnek egyformán szerencsétlen napja lesz június 10.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

000-polgihori-kikiriki
Kinek jön fel a csillaga?
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. június 06., 20:13
6 hozzászólás. 

Matematikailag fennáll annak az esélye, hogy egyenlő szavazatot szerez a négy jelölt, ez esetben pedig újabb fordulót szerveznek majd. A csillagok szerint június 10. kedvezőtlen nap mind a négy székelyudvarhelyi polgármesterjelölt számára.

Megnéztük a horoszkópos könyvünket, kinek a csillaga áll jobban, és milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek az asztrológia szerint a jelöltjeink.

Tankó László » 1974. március 27.

» a Tankó Lászlóval készült interjút itt olvashatod

000-zzz-tankomukso-bebe

Kos

Általános személyiségjegyek:

A Kos jegyű embernek a cselekvés a jelszava, sajnos sokszor gondolkodás nélkül teszi ezt, vagyis fejjel megy a falnak. Ugyanezen tulajdonságának a pozitív vetülete, hogy amíg versenytársai elemezgetik a helyzetet, ő már régen döntött és cselekedett. Gyakran impulzív, szenvedélyei, megérzései hajtják előre, és intoleráns, csak az a jó megoldás, amelyet ő talál ki.

Született vezető, mindig az élvonalban látható, könnyen fellelkesül, és átveszi a vezetést.

Kiváló érzékkel találja meg a hangsúlyos pontokat, egy adott társaságból a legfontosabb játékosokat. Bizakodó és nyitott, ugyanakkor szeszélyes, mint a tavasz első hónapjai. Olyan ember, aki utakat nyit önmaga és a közösség számára. Tud élni.

Sokan keresik a társaságát, de csak kevés igazi barátja van. Csapatember, amennyiben haszna származik abból, hogy a tömeg élére áll. Az is igaz, hogy ő az első, aki rögtön hozza a tűt és cérnát, ha valakin szakad a gatya. A csoporttevékenységek, a szervezetekben való részvétel megerősítik vezetői tulajdonságait.

Az ellenkező nemet könnyedén elvarázsolja romantikára való hajlama. Meg tudja őrizni a szerelem lángját, amennyiben valóban megtalálja lelki társát, egy olyan embert, aki nemcsak ugyanazt álmodja, mint ő, hanem képes arra is, hogy kompromisszumra tanítsa az individualista Kost.

A család fontos szerepet játszik az életében, aktívan részt vesz a gyermekei, a rokonság életében. Családi körben megnyilvánul szelídebb és védelmezőbb énje is.

Rendelkezik a meggazdagodás képességével, amennyiben vigyáz, hogy ne költekezzen meggondolatlanul. Ingatlanügyletekben igazán sikeres lehet. Több időre van szüksége, mint kortársainak, hogy megtalálja az útját, de ha már megvan, akkor semmi sem tántoríthatja el a megvalósítástól. Egy érdekesebb projektet kivéve. Nagyon gyakorlatias, és mindig a legrövidebb, legegyenesebb utat választja a célhoz.

Nem tolerálja, ha munkatársai nem használják ki minden képességüket, vagy nem teljesítik kötelességüket. Időnként figyelmeztetni kell, hogy nem mindenki rendelkezik annyi energiával, mint ő.

Heti horoszkóp:

A június 4-ei telihold és holdfogyatkozás a Nyilas jegyében, valamint a június 19-én az Ikrekben található újhold a negyedik és a harmadik házat aktiválják, tehát kiváló ez az időszak a kirándulásra, utazásra és a tanulásra. A nagy jótevő, a Jupiter 11-én szintén az Ikrekbe lép, ekkor kezdődik számára az év intellektuális tevékenységekben, írásos, szóbeli kommunikációban gyümölcsöző periódusa, a tanulás, a tárgyalások és a vizsgák sikeres szakasza.

Addig mindenáron lazítani akar, a napi rutintól szabadulni, és ez sok pénzébe fog kerülni. Különösen figyelnie kell a közlekedési balesetek elkerülésére. Ne felejtse, a humorérzék segít a stressz, a kötöttségek leküzdésében.

Szerencsés napok júniusban: 3, 7, 8, 13, 17, 22, 23, 26, 27
Szerencsétlen napok júniusban: 5, 10, 11, 12, 20, 21, 24, 29

Névmisztika:

Tankó családi név egy százas skálán 26 pontos gyakoriságú. A László szláv eredetű, jelentése: hatalom + dicsőség.

Bioritmus:

000-tankolaszlo-bioritmus1
000-tankolaszlo-bioritmus2

Bunta Levente » 1963. február 9. és Szász Jenő » 1969. február 8.

A két vetélytárs azonos jegyben született, szinte megegyezik a születésnapjuk. Mindketten vízöntők, ennek ellenére számos dologban különböznek, ezért a kínai asztrológiát is bevetettük az elemzésükbe. Lássuk előbb a napjegyüket:

A Vízöntő ellentétes tulajdonságokkal ellátott jegy: időnként konzervatív, hagyományőrző, barátságos, máskor progresszív, magamutogató, zárkózott, ezért a környezete jelentős időt tölt a megfejtésével. Kitartásának köszönhetően mindig végrehajtja azt, amit eltervezett. De csakis azt, amit ő maga talált ki, ugyanis nem szereti, ha irányítják. Főnöknek nem különösebben alkalmas, de vállalkozóként, szabadfoglalkozásúként megállja a helyét. Idegesítő és egyben vonzó is lehet kiszámíthatatlansága, ugyanis néha ösztönösen, hirtelen felindulásból, máskor alapos körültekintés után cselekszik. A kommunikációs képességei rendkívül jók, bár szeret távolságot tartani.

Szeret flörtölni, a hosszú séták és beszélgetések során lehet a szívébe férkőzni. Olykor megtörténik, hogy valakinek csak az eszébe, eszmefuttatásaiba szeret bele. Élete párjának kiváló kommunikátornak, különleges személyiségűnek kell lennie.

Családszerető, valószínűleg meleg családi fészekből származik, és ugyanezt próbálja átadni gyermekeinek is. Függetlenségre, önmaguk megvalósítására biztatja utódait, gyakran kell figyelmeztetni, hogy 18 éves korukig elsősorban szülőként, nem pedig barátként kell viselkednie velük.

Karrierjét hatalmas telefonkönyve segíti elő, mindig talál benne olyan ismerőst, aki az aktuális problémáján segíteni tud.

Pénzügyeiben szertelen, de mindig előteremti a szükséges összeget. Legszívesebben egész életében egy helyen dolgozik, magának. Meggazdagodását segíti, hogy képes egészében látni a dolgokat, és kitartóan követi célkitűzéseit. Ingatlanügyletekből húzhat hasznot, gyakran jelentős örökség üti a markát.

Vibráló személyiségével elbűvöli a környezetét, akiket vonz a csillogó eredetisége, és hogy anélkül tud órákig beszélni, hogy bármi lényegeset elárulna.

Bunta Levente a kínai horoszkóp szerint Nyúl:

» a Bunta Leventével készült interjút itt olvashatod

000-zzz-buntus-bebe

A Nyúlban nincs semmi forradalmi, viharos, szenvedélyes. Megbízható, jóindulatú, bár olykor kissé fondorlatos. Sok a barátja, de számára a család a legfontosabb. A Nyúl szeret védeni, anyáskodni, ápolni, gondoskodni. Olykor kicsit körülményes, nehezen dönt, főleg fontos kérdésekben ingatag, bár megpróbálja erősnek mutatni magát. Meglehetősen konzervatív.

Nem siet el semmit, életében legfontosabb a biztonság. Ha változtatnia kell valamit vagy valamin, szenved tőle. Igen érzékeny típus, meglehetősen gyanakvó is, hajlamos mindent félreérteni, könnyen megsértődik. Hangulatember, olykor igen vidám, de gyorsan le tud törni, látszólag ok nélkül.

Elsősorban a biztonságra törekszik. Ez jellemzi a szerelmi életét, ez jellemző az üzleti kapcsolataira is. Igen megbízható, jó társ. Egészségük jó, vigyáznak magukra, nem esnek túlzásokba evés, ivás tekintetében. Általában kitűnő művészi adottságokkal rendelkeznek.

Sok közöttük az író, költő, drámaíró. S még egy jó tulajdonsága van a Nyúlnak: ha óvatos természete és megfontoltsága ellenére bajba kerül, ügyesen ki tud mászni belőle.

Szász Jenő pedig Majom:

» a Szász Jenővel készült interjút itt olvashatod

000-zzz-jencike-bebe

A majmok szeretik a nagy show-műsorokat. Kiválóan értenek hozzá, hogy felhívják magukra a figyelmet. Tele vannak vállalkozó kedvvel. Akkor érzik magukat igazán jól, ha társaságot szórakoztathatnak, és legjobban a saját vicceiken nevetnek.

A Majom egy húzásra kiissza a pezsgőspoharat. Keveset törődik azzal, hogy más emberek miként vélekednek róla. Magával van elfoglalva. Kevés alvással beéri, szenvedélyes dohányos, az alkoholt minden mennyiségben bírja. Csodálatosan mozgékony, dinamikus; a Majmok nem akarnak és nem is tudnak mások lenni. A család néha szenved emiatt, de a Majommal soha nem unalmas az élet.

Vidám természetűek, jó barátok és fogékonyak a tréfára. Értelmük kiváló. Ez már fiatal korukban megmutatkozik tehetségesek, okosak és ügyesek, de sokszor lusták, borzalmasan megbízhatatlanok és felületesek. Néha füllentenek is.

A Majom semmit nem vesz komolyan; számára az élet játék. Játékos természetük miatt szívesen választanak, játékokkal összefüggő munkát. Szerencsés természetűek. Játszva átjutnak az akadályokon, de türelmetlenségük és felületességük miatt néha nagy lehetőségeket szalasztnak el az életben. Ez nem okoz számukra gondot, az élet szüntelenül újabb lehetőségeket kínál.

A Majom elbeszéléseiben olykor túlzásokba esik. Logikus gondolkodású, derűlátó, jövőjét mindig fényesnek érzi.

Kiválóan ki lehet jönni velük, ha elbeszéléseiket nem hisszük el szó szerint.

Ha párkapcsolatra törekednének:

Nyúl-Majom: Ebből is jó kapcsolat alakulhat ki. A Nyúl gondoskodással veszi körül a Majmot. Bár természetük ellentétes, bőségesen találnak közös nevezőt. Mindketten társaságszeretők, és mindketten szeretik, ha sok barát veszi körül őket. Jó a kapcsolatteremtési készségük is. Nehéz helyzetben a bátor és furfangos Majom segíti a kishitű Nyulat. A Nyúl felnéz rá, s ez imponál a Majomnak. Tartós együttélésre mindenképpen alkalmas kötödés.

Szerencsés napok: 7, 8, 13, 17, 18, 19, 22, 23, 26
Szerencsétlen napok: 5, 6, 10, 11, 12, 20, 24, 27, 29

Névmisztika:

Bunta Levente

A Levente név komoly, nyugodt, felelősségteljes személyiség kialakítását segítheti. Fontos számára az otthon, szülőként türelmes és megértő. Olyan területen érdemes elhelyezkednie, ahol kamatoztathatja nagyszerû diplomáciai érzékét és azt a képességét, melynek köszönhetően nagyon gyorsan megtalálja a hangot másokkal.

Jó üzleti érzékkel rendelkezik, de nem alkalmas az értékesítés különböző területein végzendő munkára, mert egyéniségéből hiányzik az a fajta agresszivitás, ami jó eladóvá tehet egy embert. Nagyon jól teljesíthet egy olyan munkakörben, ahol emberekkel foglalkozhat, törődhet.
Sokan bíznak benne, mert kedvesnek és figyelmesnek találják.

Szász Jenő
Szász családi név egy százas skálán 63 pontos gyakoriságú. Jenő keresztnév a negyvennyolc leggyakoribb férfinév közé tartozik. Magyar eredetű - jelentése: a hatodik magyar honfoglaló törzs neve.

Bunta Levente bioritmusa június 10-én:

000-bunta-bioritmus1
000-bunta-bioritmus2

Szász Jenő bioritmusa június 10-én:
000-szjeno-bioritmus1
000-szjeno-bioritmus2

Heti horoszkóp:

A héten tele lehet ambícióval és munkakedvvel, de közben nyomasztónak érezheti, hogy kevés a szabadideje. Talán nehezen egyezteti össze rövid és a hosszú távú céljait, és nem tudjaeldönteni, hogy adott helyzetben inkább a pillanatnak éljen, vagy felelősen tekintsen a jövőbe. Valami véget érhet az életében, de legalábbis egy új kezdet várja a horoszkóp szerint.

Csedő Attila » 1986. november 2.

» a Csedő Attilával készült interjút itt olvashatod

000-zzz-csedo-bebe

A Skorpió általános személyiségjegyei:

Hatalmas akaraterő és határozottság jellemzi, szándékait tűzön-vízen keresztülviszi, akár az önpusztításig, vagy kegyetlenkedésig is képes elmenni. Bárki akarja számításait keresztülhúzni, hamar be kell látnia, hogy lehetetlenre vállalkozott. Ami mások számára akadály, az ő számára lehetőség.

Nagyon könnyen kiismer másokat, de őt ugyanilyen nehéz kiismerni. Tekintetéből lehetetlen kiolvasni az érzéseit. Mélyen érző, gyengéden romantikus lelkületű ember, de ezt nem tudhatja meg bárki róla, ősbizalmatlanságának köszönhetően gyakran még a házastársa sem ismeri ki.

Ennek a karrierjében, tárgyalások során számos előnyét élvezi, magánéletére azonban hátrányosan hat. Ugyancsak hátrányára van, hogy féltékeny, birtokló típus. Ahogy a külvilágban mindent kontrollál, a magánéletében az ellenőrzést átengedi a párjának.

Sok ismerőse, de kevés igazi barátja van, leginkább a háziállatokban leli meg lelki társát.

A Skorpió az a jegy, aki hihetetlenül képes önmagát képezni, fejleszteni, átalakulni, a semmiből is visszatér. Rendkívül jó vezető, bár nem bírja az állandóságot, a kontrollt, olyan munkát kell találnia, ahol ő mondhatja meg a tutit akkor, amikor akarja.

Könnyen pénz birtokába jut, és ugyanolyan könnyen képes elkölteni azt. De mivel hosszú távra tervez, és nagyon minuciózus, részletesen elemzi a piacot, ritkán veri magát adósságba.

Heti horoszkóp:

A családja és barátai sok örömet okoznak, leginkább egy jó sör mellett érzi jól magát. Pénzügyei jól alakulnak 10-e után, érdemes megtennie a lottót. Sokat kell dolgoznia, munkahelyváltásra is sor kerülhet, főnökeivel konfliktusba keveredik. Akár az is megtörténhet, hogy lemondanak róla.

Autóvezetésre ne nagyon vállalkozzon, sofőrrel menjen dolgozni a balesetek elkerülése érdekében.

Szerencsés napok: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 25, 30
Szerencsétlen napok: 5,10, 11, 12, 20, 24, 27, 29

Csedő bioritmusa június 10-én

000-csedo-bioritmus1

000-csedo-bioritmus2

Névmisztika:
Atilla - Az Atilla férfinév az Edil, Etel, Etele hun, ómagyar szavak módosulása. Innen az Etelköz. Régen a legfőbb érték a víz volt. Jelentése: víz, később folyó is, életet adó, csodatévő víz. Az ősi Edil formában még most is elterjedt Közép-Ázsiában.

A hunok nagykirálya, Mundzuk fia. Téves az a feltevés, hogy Atillát a germánok nevezték el Atillának, mivel a germánok Etzelnek nevezték. E név Ázsiában ősidők óta megvolt, pl. a római Martyrologium szerint ismert szápor király neve Aithala.

 



6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
NNME
2012-06-06 21:49:25
Úgy néz ki Csedő megnyeri. :D
avatar
Bonniee
2012-06-06 22:00:55
"....ha párkapcsolatra törekednének"
Az hiányzik még,hogy a két jómadár egymásra találjon:D
avatar
molter
2012-06-06 22:33:30
Negy hájas diszno...
Europa "jobb" orszagaiban a jeloltek fitte teszik magukat... Szamomra a koverseg elhanyagoltsagot, hianyos onkontrollt es onfegyelmet jelent, amennyiben ez persze nem koros(ez itt nem tevodik fel). Ennek menten gondolkozva mar hogy tudnek en barmelyikben is bizni, hogy biznam jo szivvel az elso ember szerepet? He?
avatar
görcs
2012-06-06 23:55:01
Hat ettol a nyul-majom parositasto behu-beszartam. Most megyek lecserelem a pelenkam.
avatar
miszlik
2012-06-07 12:05:44
marhák
Hogy milyen értékes ez a cikk! Nagyon sok fontos alapinfót megtudunk belőle a jelöltekről...Inkább egy állatkerti valóságshownak tűnik az egész
avatar
vogul
2012-06-07 14:24:10
kínai horoszkóp
Ettől a kínai horoszkóptól hülyére röhögtem magam! Rég nem volt ilyen jó napom.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."