Kultúra » Alter

Kérj könyvet a könyvtártól, és nyerj

Bejött az udvarhelyieknek a könyvtári támogatói kártya és a könyvturkáló: most a könyvállomány bővülhet, és még jutalom is jár érte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Olvasó a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtárban
Fotó: Szász Attila/archív
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. november 05., 12:00
0 hozzászólás. 

Úgy tűnik jó ötletnek bizonyult a támogatói kártya bevezetése a könyvtárban: az október 15-én bevezetett újdonságot már közel százan igényelték – újságolta Szőcs Endre igazgató. Az intézményvezető szerint a könyvturkálót is szeretik az olvasók, hiszen az eltelt 15 napban több mint harmincan túrtak magunknak olvasnivalót. A kötészeti munkák iránt is van érdeklődés, valamint a születésnapi kiadványokra is kaptak már megrendeléseket.

A tervek szerint a támogatói kártyából származó bevételt a könyvállomány gyarapítására használnák fel, és abba, hogy milyen új köteteket vásároljanak az intézmény számára, az olvasók is beleszólhatnak.

„A kölcsönző pultnál, valamint az olvasóteremben kérdőíveket helyeztünk el, ezeket kitöltve az olvasók javaslatot tehetnek, hogy melyek legyenek az új kötetek" – tájékoztatott Szőcs.

Ajándékért javasolhatsz

A javaslattevőknek jutalom is jár: a kérdőívet kitöltők között decemberben értékes könyveket sorsolnak ki, és ugyancsak év végén mutatják be az olvasóközönségnek a támogatói kártyák árából vásárolt könyveket is.

A különféle kedvezményekre is feljogosító támogatói kártyát a gyermekek 7,50, a felnőttek 15 lejért igényelhetik a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtárban. A nemrégiben elindított könyvturkáló hétfőn és pénteken délelőtt 10-12 óra között, kedden és csütörtökön 16 órától 18 óráig tart nyitva.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."