Itthon » Civilek

Újabb román nyelvtanfolyam lesz a könyvtárban

Ha felnőttként nem tudsz jól románul, de úgy érzed, hogy szükséged van rá, akkor ott a helyed.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO / KÖZLEMÉNY
2018. március 21., 10:09
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége újabb román nyelvtanfolyamot hirdet, aminek az a célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a román nyelvet beszélgető, társalgási szinten.

Közleményükben azt írják, hogy a képzés tárgya a román nyelv elsajátításának elősegítése olyan magyar anyanyelvű 18 évüket betöltött személyek, vállalkozók és munkavállalók számára, akik a térségre jellemzően rendelkeznek egy alapszókinccsel, illetve értenek is valamennyit, de nem képesek folyékonyan mondatot alkotni. Ennek megfelelően a célunk a folyékony beszédkészség kialakításának segítése, de nem feltétlenül tökéletes nyelvtani helyességgel vagy irodalmi minőségben.

A tervek szerint a tanfolyam heti kétszer két órát foglalna magába, összesen 32 órában, két hatszemélyes csoportot alkotnának. Az oktatás a Városi Könyvtárban zajlik majd, a kezdést április 5-re és 6-ra tervezik, 17 órai kezdettel. A célcsoport a 18 évesnél idősebb személyek, elsősorban vállalkozások vezetői, munkatársai, fizikai személyek vagy jogi személyek képviselői. Részletesebb információkért érdeklődni lehet az office@szmvsz.ro mailcímen, vagy a 0741-085.626-os telefonszámon, iratkozni délelőttönként lehet az SZMVSZ irodában (Kossuth u. 43. - megkeresés előtt ajánlott sms-ben jelezni az érkezési időpontot). A képzés díja SZMVSZ-tagoknak 250 lej, másoknak 285 lej.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."