Kultúra » Multimédia

Nem csak foci van a tévében

Visszatér az Indiana Jones-imitátor könyvtáros és a párductestű Hale Berry is tündököl a hétvégén – még ha nem is a tehetségével.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Macskanő
Halle Berry vár a hétvégén téged is
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. június 22., 15:02
0 hozzászólás. 

Ha már eleged van a foci Eb-ből, ragadd el a távirányítót és nézz meg valami mást: nem csak labdát rúgnak a hétvégén.

Lázár Emese

Fájdalom, csalódottság, harag és gyűlölet, évekig elfojtott, egyetlen éjszakán vulkánként felszínre törő érzelmek. Anya és lánya megrázó, katartikus találkozásának története Ingmar Bergman Őszi szonáta című filmdrámája.

Őszi szonáta

A Duna TV-n a svéd rendező 1978-ban készült alkotásának bemutatásával folytatódik a Bergman-sorozat, amely emléket állít a rendező elhunyt színészbarátjának, Erland Josephsonnak. A másfélórás, megrázó játékfilmet Ingrid Bergman, Liv Ulmann és Erland Josephson főszereplésével szombaton este, 23 órától nézhetjük meg.

Kakasy Botond

Ugye emlékszünk Flynn Carsenra, a nem szokványos könyvtárosra? Mostanra teljesen otthonosan mozog a nem túl szokványos könyvtárosi állásban. A világ különböző részein tűnik fel, hogy kalandos úton mentsen meg legendás relikviákat és történelmi értékű műkincseket gyűjtsön be. Flynn egy ősi egyiptomi tekercs birtokába jut, ami sajátságos jellel van ellátva.

titkok-konyvtara

A tekercset ugyan ellopják, de Flynn rájön, hogy Salamon király pecsétje volta az ismeretlen jel. Így hamar kikövetkezteti, hogy a tekercs Salamon király kincsesbányáinak térképe lehetett. A legenda szerint ezekben a labirintusokban rejtette el legféltettebb kincsét is, az ősi könyvet, melyről azt tartják, hogy a tulajdonosa az alvilág ura lehet. Flynn Marokkóba utazik, hogy az ősi romok alatt felkutssa a jelmagyarázatot, amellyel értelmezhető a kulcshoz vezető térkép.

A Titkor könyvtára második részét megnézhetjük, a TV2-n vasárnap 21 órai 5 perces kezdettel.

Bedőházi Attila-Csaba

A sok férfi szuperhős után egy nő is kibérelte a mozikat, igaz nem nagy sikerrel és itt most nem a nemek harcáról van szó. Egyszerűen Halle Berry színészi teljesítményéről. A film után megkapta a legrosszabb színésznőnek járó Aranymálna-díjat is. A Macskanő című 2004-es képregény adaptáció sztárokban nem szűkölködik, hiszen az (Aranymálnát leszámítva) Oscar- Emmy- és Golden Globe-díjas Berry mellett Sharon Stone is főbb szerepet kapott. Egyszer meg lehet nézni.

Macskanő

A történet szerint Patience Philipset a másvilágra küldik, amikor véletlenül rájön, hogy az új, öregedést gátló szer semmit nem ér, csak egy átverés. Patience azonban nem kerül a másvilágra, sokkal inkább más személyiséget is kap a macskáktól, akik segítségére sietnek. A szuperhőssé vált nő a törvényesség határán mozog, nem lehet eldönteni, hogy a jó vagy a rossz szolgálatában áll, viszont egy biztos, fülledt erotikában nincs hiány. A filmet az RTL Klub vetíti vasárnap 21 óra 5 perctől.

Szasza

Golfoztál már tengeralattjárón? Én sem, de Thomas Dodge (Kelsey Grammer) szerint kiváló móka. Legalábbis jobbat nem tud kitalálni, ha már rásóztak a flotta legrosszabb tengeralattjáróját és a legzüllöttebb legénységet, amit csak össze lehet szedni.

Tűz a víz alá

Az alapsztoriból kiderül, hogy nem háborús dráma a Tűz a víz alá – sokkal inkább a klasszikus, hogyan csináljunk jó csapatot egy rakás ütődöttből történet, csak most épp a víz alatt. Másfél óra nevetés érkezik szombaton 22 órakor a Film+ 2-n, vagy vasárnap 15 óra 15-kor ugyanitt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."