Kultúra » Multimédia

Csámcsogj a csemegecsomagból

Klasszikus regények átdolgozását és képregény-adaptációkat ígér erre a hétvégére a szórakoztató doboz. Kisütöttük az ajánlót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Csillagkapu
Ismét kitettek magukért a műsorszerkesztők
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. július 13., 17:29
0 hozzászólás. 

Ha szereted a csodálatos történeteket, a szuperhősöket, vagy a tinta itatta papírról megelevenedő sztorikat, akkor érdemes lesz a tévé elé ülni.

Katona Zoltán

Szürkület - Egy Friedrich Dürenmatt-történetet dolgoz fel ez az 1990-ben készült film, amiből több feldolgozás és remake is készült. Három gyilkosság, majd egy öngyilkosság borzolja a kedélyeket, s a szálakat két nyomozó próbálja kibogozni, de nincsenek egy véleményen – míg az egyik kész ténynek veszi, hogy az öngyilkos követte el a három gyilkosságot, a másik pedig tovább nyomoz, csapdát állít annak az ismeretlennek, akit azzal gyanúsít, hogy elkövette a tetteket.

Szürkület

A Fehér György által rendezett filmben olyan színészeket láthatunk, mint Derzsi János, Haumann Péter, Lázár Kati, Pauer Gyula, Pogány Judit vagy Székely B. Miklós. Hely, idő: péntek, július 13., 23 óra 35 perc.

Szasza

Igazi sci-fi csemegecsomagot ajánl a Cool TV szombat este, a stílus rajongóinak lesz néhány kellemes órájuk, ha ide kapcsolnak. 19 óra 40 perckor egy mára klasszikussá vált filmmel indítanak, ami több folytatást, sorozatot és spinoffot szült. A Csillagkapu történetének központjában egy misztikus, kör alakú tárgy áll, amiről évtizedekig senki sem tudja, hogy micsoda. Egy amerikai tudós rájön, hogy egy, idegen bolygókra vezető szerkezetről van szó – a kormány természetesen egyből rákattan, és katonai csoportot küld felderítő expedícióra.

Fantasztikus négyes

Ha még egy kis fantasztikumra vágyunk, akkor ne kapcsoljunk el, 22 órától ugyanis egy képregény legenda filmes feldolgozása, a Fantasztikus Négyes következik ugyanitt, a Cool-on. A történet szerint Reed Richards és csapata az emberi génállomány kutatása érdekében utazik egy kozmikus vihar közepébe, ám nem minden úgy alakul, ahogy számították. Egyszerű emberekből szuperhősökké válnak, és együtt veszik fel a harcot a gonosszá vedlett Victor von Doom-mal.

Kakasy Botond

Sebastian és mostohatestvére a New York-i milliomosok gondtalan életét éli. Kathryn azonban egy nem mindennapi versengésbe kezd. Az győz, aki a legtöbb szívet tudja elhódítani, majd porba tiporni. A versenypárosnak nincs nehéz dolguk, hiszen New York naiv fiataljai a lábaik előtt hevernek. Erotikával fűtött jelenetek repítenek az események sorozatába, azonban az igazi kihívást Annette jelenti. Ő is felkerül a megszerzendők listájára, azonban Sebastian akadályokba ütközik.

kegyetlen játékok

Annette megfogadta, hogy ártatlanságát megőrzi amíg férjhez nem megy. A versengés nehézségével a tét is nő, ugyanis ha Sebastiannak sikerül elcsábítania a jégkirálynőt, akkor Kathryn eltölt vele egy éjszakát. Csábító az ajánlat, de ellenkező esetben a fiú vadonatúj Jaguárjáról kell lemondania. Beindul a hajtás. A Kegyetlen játékok című amerikai thrillert megnézhetjük vasárnap este 23 óra 35 perctől a TV2 műsorában.

Lázár Emese

Kísértetek, rózsakeresztesek- titkokkal teli, izgalmas olvasmány Szerb Antal A Pendragon legenda című könyve. Gyermekkorunk egyik kedvenc könyvét 1974-ben filmesítette meg Révész György filmrendező.

pendragon legenda

A főszereplő Bátky János tudós (Latinovits Zoltán) 18. Earl of Gwynedd (Darvas Iván) meghívására érkezik annak kastélyába, hogy felkutassa a család történetét. Sikerül-e megoldani a feladatot, megbirkózni a szellemékkel és az ármánykodókkal? Aki kíváncsi a végkifejletre, szombaton délután 16 óra 55 perckor kapcsoljon az m1-es tévécsatornára.

Bedőházi Attila-Csaba

Ezen a hétvégén is a jó érdekében szövi hálóját a Pókember. Vasárnap este vetítik a képregényadaptáció második részét, melyben Peter Parker (Tobey Maguire) nem csak a sokkezű gonosztevővel Doc Ockkal kell szembenéznie, de válságba kerül magánélete is. Egyszer ugyanis minden szuperhősnek eljön a lelki krízis, amikor már-már azon gondolkodik, hogy felfedi kilétét, mert nem bírja a nyomást.

Pókember 2

Két év telt el azóta, hogy elhagyta szerelmét Mary Jane Watsont (Kirsten Dunst), közben pedig legjobb barátja Harry Osborn (James Franco) apja haláláért a Pókembert tette felelőssé és bosszút akar állni. Nappal egyetemista, éjjel szuperhős – kikészül-e Spidey? Erre a kérdésre vasárnap 21 óra 5 perc után kaphatnak választ, ha a TV2-re kapcsolnak és végigkövetik az Oscar-díjas Pókember 2 című amerikai akció-kalandfilmet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."