Kultúra » Multimédia

Frissülj szexszimbólummal

A hétvégi hőséget levezetheted a tévé elé ülve is, igaz fáradnak a Tour de France kerekezői, reng a föld New Yorkban, büszkeségre pedig balítélet érkezik, sőt az Isten is leszáll a Földre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

marilyn monroe
Marilyn Monroe legendája
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. július 20., 17:28
0 hozzászólás. 

Nagy színészek, régi nevetetők, szerelemtől túlfűtött kalandok, egy kis rettegés a Nagy Almából – mind-mind kijut erre a hétvégére, és akkor még a sport részét nem is említettük. Összeraktuk a tévés ajánlónkat.

 

Kakasy Botond

Egy egyszerű búcsú bulinak indult, ugyanis Rob (Michael Stahl-David) nemsokára maga mögött hagyja New York-ot és Japánba költözik. A buli jó alkalomnak kínálkozik, hogy Rob eltitkolt érzelmeit bevallja. Azonban a bulizó társaságot egy földrengés rázza meg és szakítja félbe a hepajt. A tévében követik a földrengéssel kapcsolatos híreket, majd a tetőre mennek, hogy megnézzék mekkora a pusztítás.

A szörnyűségeknek azonban még nincs vége, hatalmas robbanást pillantanak meg a távoli épületek mögött. A robbanást követően elmegy az áram és kitör a pánik. Az emberek fejvesztve menekülnek ki a sötét utcákra. Az emberi sikolyok mellett egy mély állatias morgást is hallani a felfordulásban. Egy pillanat alatt megváltozik minden, a várost hatalmába keríti valami félelmetes és idegen. A Lost című sorozat atyjától érkező Cloverfield című filmet szombaton 22 óra 30 perctől nézhetjük meg a TV2-n.

Józsa Csongor

Újabb futamot rendeznek a Forma-1-ben. A száguldó cirkusz ezúttal Németországban vendégszerepel. Az idei szezon eddig parádés, nem lesz másképp ez valószínűleg Hockenheimban sem. A Német Nagydíj időmérő edzését szombaton, a futamot vasárnap egyaránt 15 órától élőben közvetíti az m1 és a Digi Sport1.

Tour de France

Vasárnap győztest hirdet a 99. Tour de France. A francia kerékpáros körverseny Párizsba érkezik. Nagy valószínűséggel az összetettben élen álló, brit Bradley Wiggins állhat fel a dobogó legfelső fokára. Az utolsó szakaszt az Eurosport 15 órától közvetíti.

Lázár Emese

Az ördög nem alszik- szoktuk mondogatni – ezt a szállóigét igazolja Az ördög és a tízparancsolat (Le Diable et les dix commandements) című francia vígjátéksorozat harmadik epizódja. A történetek főszereplője a Jóisten (Fernandel, a nagy francia komikus alakítja), aki ezúttal egy parasztcsaládhoz toppan be. A nyomorúságos körülmények között élő famíliában mindenki elégedetlen, tele van panasszal, ám az égből pottyant vendég sorra bebizonyítja nekik, hogy egyikük sem bújna a másik bőrébe, nem cserélné el senkivel sem életét.

Az ördög és a tízparancsolat

A bő humorral fűszerezett történet vége egy nem várt, frappáns fordulat. A fekete –fehér filmben olyan nagyszerű sztárokat láthatunk viszont, mint a 60-as évek szívtiprója, Alain Delon, a zseniális nevettető, Luis de Funes és a búgó hangú sanzonénekes, Charles Aznavour. Aki szívesen nevetne egy jóízűt, az vasárnap este ne szalassza el az alkalmat. Az 1962-ben készült francia-olasz vígjátékot 20 óra 35 perckor lehet megnézni a Duna Tv-ben.

Katona Zoltán

Büszkeség és balítélet - Egy Jane Austen-klasszikus újraértelmezve, feldolgozva, 2005-ből. Joe Wright rendező a 18. századi Angliába kalauzol, ahol a Bennet család lányainak életét kavargatják fel a férfiak.

Büszkeség és balítélet

A romantikus dráma kategóriájába illő film azonban jóval több ennél, tökéletes kosztümök, jó színészi játék teszi nézhetővé a regényadaptációt. A kilencvenes években sorozat készült a témából, ez a film több mint két órás. Ideális vasárnap estére. Hely, idő: m1, vasárnap, július 22., 21 óra 15 perc.

Bedőházi Attila-Csaba

A 20. század legszexisebbnek tartott színésznőjéről készült dokumentumfilmet az m2 tűzte műsorra. 1962. augusztus 4-én, máig tisztázatlan körülmények között elhunyt Marylin Monroe, színésznő, modell viharos, botrányos életéről, karrierjéről szól a 2008-ban összeállított alkotás

marilyn monroe

Az 1950-es évek Amerikájában szexszimbólummá vált Marylin valójában igenis labilis lelkiállapotú, szeretetre éhes nő volt. Az ikon, a bálvány életéről többet tudhatnak meg a szombaton 19 óra 35 perctől dokumentumfilmből.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."